Βίντεο: Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζουν οι…

149

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που χθες το βράδυ βρέθηκε στο πάρτι του ΟΚ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί και έκανε αποκαλύψεις για δύο από τους συνεργάτες της.  Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και η Ελένη Τσολάκη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζουν τη δική τους εκπομπή το μεσημέρι.


«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα κάνω επίσημες ανακοινώσεις, γιατί δεν είμαι ούτε στέλεχος του Alpha, ούτε η άμεσα ενδιαφερόμενη. Αλλά εφόσον με ρωτάτε και έχει γραφτεί, κάτι συζητιέται! Χαίρομαι πάρα πολύ. Τα παιδιά εκτός από στενοί μου συνεργάτες είναι και πολύ καλοί μου φίλοι. Χαίρομαι που μέσα από το Happy Day αναδεικνύονται πρόσωπα και τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν και κάτι καινούργιο. Ως επικεφαλής και αρχηγός της εκπομπής, το καλό που τους θέλω είναι να ξεκουραστούν τον Αύγουστο γιατί τον Σεπτέμβρη τους θέλω ετοιμοπόλεμους!» είπε η Σταματίνα.

Όσο για το μέλλον του «Happy Day»; Φυσικά και συνεχίζει και του χρόνου, άλλωστε κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.«Συνεχίζουμε κανονικά με το Happy Day νωρίς το Σεπτέμβρη. Ξεκουραζόμαστε το καλοκαίρι πρώτα ο θεός και επιστρέφουμε», είπε η παρουσιάστρια.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here