ΒΟΜΒΑ στη showbiz!!!! Ο Κωστόπουλος θέλει πίσω τη Μπαλατσινού!!!

68

Εντυπωσιακή μεταστροφή. Από το “έκλεισε ο κύκλος” στο “ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον”. Οι φήμες δεν ήθελαν και πολύ να οργιάσουν…

Είναι μια φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, άγνωστο πώς, αλλά φρόντισε να την ενισχύσει ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος. Λέτε να τον δούμε ξανά μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού; Άλλωστε όταν υπάρχουν είκοσι χρόνια κοινής πορείας αλλά και τρία παιδιά, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, όσο κι αν αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα.

Ο Πέτρος άφησε ορθάνοικτο το παράθυρο ενδεχόμενης επανασύνδεσης και πολλοί έμειναν με το στόμα ανοικτό. Ήταν η πρώτη φορά έπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού τους, τον Ιούλιο του 2014 που ένας από τους δύο αναφέρεται στην πιθανότητα να τους δούμε ξανά μαζί, αφού μέχρι τώρα και οι δυο έδειχναν κατηγορηματικοί ενισχύοντας έτσι τις φήμες που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα ο Κωστόπουλος δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά ανέφερε ότι πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα ξαναείναι μαζί με την Τζένη. Λέτε να ξέρει κάτι περισσότερο;

 

“Δεν θα ντρεπόμουν”

«Πολλοί το λένε ότι θα ξαναείμαστε μαζί. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει στο μέλλον και –όπως είπε και ο Φρόυντ- ποτέ κανείς δεν θα μάθει τη ψυχή της γυναίκας. Αν δεν το κατάλαβε εκείνος, θα το καταλάβω εγώ; Πάντως αν ήθελα να ξαναείμαστε μαζί, δεν θα ντρεπόμουν να της το πω. Θα ντραπώ να της πω ότι θα ήθελα να ξαναείμαστε μαζί;». Αυτά ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κωστόπουλου και τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν, αφού από το “έκλεισε ο κύκλος” πήγαμε στο “ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον”. Και από τις ατάκες του φαίνεται ότι εκείνος μόνο αρνητικός δεν είναι.

Ποια είναι όμως η αντίδραση της Τζένης στο άνοιγμα του Πέτρου; Προς το παρόν τηρεί… σιγή ασυρμάτου! Δεν θέλει να πει ο,τιδήποτε και χαίρεται τη σχέση της με τον Ανδρέα Παππά. “Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο Πέτρος είναι ο άντρας που την έχει σημαδέψει, έχουν μαζι τρία παιδιά, η σχέση τους παραμένει εξαιρετικά, αλλά η Τζένη έχει γυρίσει σελκίδα στη ζωή της”, αναφέρει στο “YES!” στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Βέβαια όταν μιλάμε για ένα ζευγάρι που έχει ζήσει μια ζωή μαζί, το ενώνουν πολλά και πάνω από όλα τα τρία παιδιά τους, καλό θα είναι να μην είμαστε απόλυτοι για τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε τελικά την Τζένη στην εκπομπή του Πέτρου. Η αποκάλυψη ήρθε διά στόματος του ίδιου του Κωστόπουλου: «Δεν έχω να μάθω τίποτα από την Τζένη. Φοβάμαι εννοείται, μην πουν ότι εκμεταλλεύομαι τη σχέση μας. Θα ήταν μόνο εκμετάλλευση, από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε! Τι να με ρωτήσει; Αν έχω γκόμενα ή αν έχει γκόμενο; Αυτά είναι αηδίες. Από εκεί και πέρα θα ήταν σαν να βάζω μια κλειδαρότρυπα στην εκπομπή για να δουν πώς μιλάμε εμείς οι δυο. Όπως μιλάγαμε, μιλάμε».

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο