Βρέθηκε ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΒΩΜΟΣ και 3.700 μαχαίρια – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι αστυνομικοί (PHOTOS)

106

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της 47χρονης Νικόλ Ντικέντμα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι αρχές εντόπισαν περισσότερα από 3.700 μαχαίρια, σπαθιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα λεπίδες, τα οποία ήταν κρεμασμένα, μέσα στο σπίτι της γυναίκας..
Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο επειδή η Ντικέμα είχε παραβιάσει την αναστολή της, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρυσαν το σατανιστικό τοπίο που είχε δημιουργήσει η γυναίκα: πέρα από τα μαχαίρια και τα σπαθιά, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι διάφορες παγίδες, κόκκαλα από κοτόπουλα, λαστιχένια ανθρώπινα μέλη, ψεύτικα κρανία, αφίσες με πεντάλφες, ακόμα και έναν σατανιστικό βωμό.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από τις παγίδες, ενώ η Ντικέμα κατηγορείται ότι έβρισε τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις έρευνες και στη συνέχεια άρπαξε μια ματσέτα και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς.
«Αυτό το άτομο είναι επικίνδυνο για την κοινότητα» δήλωσε ο σερίφης που είχε στη δικαιοδοσία του την υπόθεση.
3.714 μαχαίρια συνολικά απομακρύνθηκαν από το σημείο.
Πέραν των αρχικών κατηγοριών, η 47χρονη «λεπιδόφιλη» αντιμετωπίζει πλήθος άλλων κατηγοριών, ενώ με έναν απλό χαρακτηρισμό ο σερίφης την αποκάλεσε «τρελή» όταν κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr