Δολοφονήθηκε ΕΝ ΨΥΧΡΩ γνωστός επιχειρηματίας!!!

83

 

Γύρω στις 21:00 (Τρίτη 1/3) στο χωριό Πύλα στη Λάρνακα σημειώθηκε η γκανγκστερική δολοφονία του 40χρονου.

Άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου σε παρακείμενο χωράφι πιθανότατα με βολές από αρκετά μέτρα. Ο Γεωργίου ήταν κάτοικος της περιοχής και δολοφονήθηκε στην είσοδο της Πύλας, που κατοικείται μόνο από Ελληνοκύπριους.

Ο Γιώργος Γεωργίου, άλλως Τσικίτο, 40ετών, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που επιχειρούσε να βγει από αυτό. Για την ακρίβεια ένα αυτοκίνητό είχε σταθμεύσει παραπλήσια της κατοικίας του θύματος, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω στην κεντρική Λεωφόρο της Πύλας και κατευθυνόταν προς την είσοδο του σπιτιού του, όταν δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Σειρά δολοφονιών είχαν αποτραπεί τον περασμένο Ιούνιο από την Αστυνομία, που αφορούσε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου, με τον Γεωργίου να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα αυτή, ενώ ήταν γνωστό ότι φοβόταν για τη ζωή, οπότε και μετακόμισε σε σπίτι έξω από τη νεκρή ζώνη, το οποίο φυλασσόταν από ιδιωτικούς φρουρούς, ενώ υφίστατο επιτήρηση από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για προμελετημένη ενέργεια, ενώ στη σκηνή φαίνεται πως ήταν παρών ο πατέρας του, αλλά και τρίτο, φιλικό άτομο οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.

Ο θάνατός του θύματος ήταν ακαριαίος, αφού πυροβολήθηκε 3 φορές στην περιοχή του θώρακα. Οι κάτοικοι της Πύλας εκφράζουν φόβους για κύκλο αίματος που τώρα ξεκινά. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου της Αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσουν το συμβάν, έχοντας αποκλείσει την περιοχή, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Στη σκηνή μετέβησαν μεταξύ άλλων ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι Υπεύθυνοι του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και της ΚΥΠ.

Με την άφιξη της στη σκηνή η Αστυνομία άρχισε έρευνες προς εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.

Στο σημείο του φόνου μετέβησαν επίσης οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της ΥΠΕΓΕ.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή τα οποία θα αξιολογηθούν από την Αστυνομία.

Η σκηνή αποκλείστηκε με την άφιξη της Αστυνομίας στο χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας διεξάγονταν έρευνες.

Να σημειώσουμε ότι το θύμα είχε απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής, καθώς κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί σε περιστατικά.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr