Δύσκολες ώρες για το Νίκο Μουτσινά

107

 

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά ο Νίκος Μουτσινάς καθώς χτες το πρωί έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Φρόσω. Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι και πάντα την βλέπαμε να τον καμαρώνει στις πρώτες σειρές των θεάτρων και όχι μόνο.

Δυστυχώς τον τελευταίο μήνα, “χτυπήθηκε” από επιθετικό καρκίνο και χθες άφησε την τελευταία της πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος, τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί από φίλους και γνωστούς και ήταν για όλους πολύ ξαφνικό. Η κηδεία της μητέρας του θα γίνει την Παρασκευή στο νεκροταφείο του Παπάγου.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε στενοχωρηθεί βαθιά και με τους θανάτους του παππού του και της γιαγιάς του κι αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον. Τελευταία φορά τους είχαμε δει μαζί στο θέατρο Γκλόρια τον Μάιο, που είχε πάει για να καμαρώσει τον γιο της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του με τίτλο “Ο κος Παπαπαναγιωτοπουλάκης. Όλο αυτό ήταν πολύ ξαφνικό.

“Έχω άγχος, αλλά περισσότερο έχω συγκίνηση και χαρά που τον βλέπω αυτό που ονειρεύεται να το κάνει” δήλωνε στις τότε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον γιο της, ενώ ένα μήνα πριν είχε ξαναβρεθεί στο θέατρο και με τον πατέρα του Νίκου, που παρά τον χωρισμό τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις για χάρη του.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here