Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Μακρυπούλια όταν ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ στον Ρέμο!!!!!

70

 

 

Ήθελαν να αποφύγουν αυτό το τετ α τετ, αλλά ήταν αδύνατον.

Ένα μυστικό ραντεβού, μια συμφωνία που φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών και μια απρόσμενη συνάντηση που προκάλεσε μεγάλη αμηχανία. Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια συζητούσε για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 δεν περίμενε με τίποτα ότι θα έπεφτε πάνω στον Αντώνη Ρέμο. Όμως, τα παιχνίδια της μοίρας είναι πολύ περίεργα για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν με πάθος. Ήταν το πιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έμειναν μαζί χρόνια, αλλά χώρισαν και μάλιστα με τρόπο επεισοδιακό αφού έκοψαν ακόμη και την “καλημέρα”.
Για πολλούς η επιστροφή της Ζέτας στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη άσχετα αν απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες. Κανένα από τα στελέχη του καναλιού δεν φρόντισε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη φημολογία και ειδικά στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του press junket για το “The Voice” άφηναν να εννοηθεί ότι το θέμα θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

Πρόσωπο με πρόσωπο
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” το ραντεβού ανάμεσα στη Ζέτα και στον Λάτσιο έγινε στα στούντιο του καναλιού. Όλα κύλησαν μια χαρά, αλλά όταν η παρουσιάστρια και ηθοποιός ετοιμαζόταν να αποχωρήσει έπεσε πάνω στον Αντώνη Ρέμο. Η απόλυτη αμηχανία…
Ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους ήρθαν face to face μετά το τέλος της παθιασμένης (και ιδιαίτερα επεισοδιακής) σχέσης τους. Η Ζέτα δεν έχει μιλήσει από τότε ποτέ για τον Αντώνη, αν και αρκετοί συνέδεσαν με τον τραγουδιστή τον πρώην της που όπως υποστήριξε την έστειλε στον ψυχίατρο. Όσο για τον Ρέμο, μόλις πέρυσι (από το 2006 που έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους) μίλησε για τη Ζέτα, τονίζοντας ότι κρατάει τις καλές στιγμές που έζησαν μαζί και χαίρεται που τη βλέπει να κάνει αυτό που θέλει και να είναι ευχαριστημένη από την εξέλιξή της, χωρίς να θελήσει πάντως να πει τίποτα περισσότερο.

Πάγος
Το σοκ ήταν ισχυρό και το χειρότερο ήταν ότι αυτό το τετ α τετ δεν μπορούσε να αποφευχθεί, αφού ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Χαμογέλασαν περισσότερο από αμηχανία και χαιρετήθηκαν πολύ ψυχρά. Μία τυπική χειραψία και ένα “γεια” που βγήκε με αρκετό… κόπο. Η Ζέτα ευχήθηκε στον τραγουδιστή και για τη γέννηση της κόρης του και… τέλος. Κάποιοι θα πουν “και πάλι καλά” έπειτα από όσα είχαν προηγηθεί στην επεισοδιακή σχέση τους, αφού είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο πάγος που υπάρχει ανάμεσά τους. Ένας πάγος που δεν λιώνει με τίποτα και φάνηκε στην ολιγόλεπτη συνάντησή τους. Τι κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια και οι δυο τους όχι μόνο έχουν γυρίσει σελίδα αλλά έχουν βρει και τους συντρόφους της ζωής τους;
Η συνάντησή τους δεν κράτησε περισσότερο από δύο λεπτά. Η Ζέτα ήθελε να φύγει γρήγορα αφού είχε κάποιες δουλειές, ενώ και ο Ρέμος έπρεπε να βρίσκεται στις ετοιμασίες για το “The Voice”. Αποχώρησαν βιαστικά κι έτσι ολοκληρώθηκε το (ανεπιθύμητο) τετ α τετ τους.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here