Η Γυναίκα με το σώμα… κλεψύδρα!!! (PHOTOS)

333

Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται ένα σώμα-κλεψύδρα, δηλαδή με λεπτή μέση και λίγο μεγαλύτερο στήθος και περιφέρεια. Όταν, όμως, η απόκτηση αυτού του σώματος γίνεται εμμονή,
καταλήγουμε σε φαινόμενα όπως αυτό με την Κέλι Λι Ντικέι.

Έχοντας ως πρότυπο την Τζέσικα Ράμπιτ, η 27χρονη σήμερα Ντικέι πριν από επτά χρόνια άρχισε να φορά έναν σιδερένιο κορσέ που της μετακίνησε τα κόκαλα, δίνοντάς της την απίστευτα λεπτή μέση των 40 εκ.

Όσον αφορά το κατά πόσο άβολο είναι αυτό το… πράγμα που φοράει συνεχώς, λέει ότι ο κορσές είναι αρκετά περιοριστικός, καθώς όταν το φοράει κανείς δεν μπορεί να ανέβει εύκολα μια σκάλα, ούτε να μεταφέρει βαριά πράγματα. Ωστόσο, η Ντικέι τον αισθάνεται σαν… δεύτερο δέρμα της και ύστερα από επτά χρόνια απλά δεν την ενοχλεί καθόλου.
Το σώμα της Κέλι, θέλοντας και μη, το προσέχουν όλοι. Ετσι, πλέον δεν της προκαλεί καμιά εντύπωση το μουρμουρητό πίσω από την πλάτη της. Γιατί τις περισσότερες φορές είναι μουρμουρητό. Δεν είναι ένα θέαμα ούτε συνηθισμένο, ούτε φυσιολογικό. «Μερικοί άνθρωποι πραγματικά με αγαπούν,

κάποιοι άλλοι με μισούν, αλλά εγώ πάντα το έκανα για τον εαυτό μου. Δεν το κάνω για τους άλλους, άρα δεν με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις τους», τονίζει και προσθέτει: «Οι άνθρωποι μου λένε ότι μοιάζω αφύσικη, αλλά έχω και φωτεινά μπλε μαλλιά. Ποιο μέρος του εαυτού μου φωνάζει πως θέλω να είμαι όπως όλοι οι άλλοι;».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 alertgr.blogspot.gr