Η πιο ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ φιλία! Η 4χρονη και η 3χρονη που τις ένωσε ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ! (PHOTOS)

174

Συγκίνηση προκαλούν δύο κοριτσάκια οι οποίες έγιναν οι καλύτερες φίλες κατά τη διάρκεια της μάχης τους με τον καρκίνο σε νοσοκομείο στο Τέξας. Ο λόγος για την 4χρονη Ava Garcia, η οποία διαγνώστηκε τον Αύγουστο με καρκίνο στο νεφρό και την 3χρονη Penny Smith, η οποία διαγνώστηκε τον Μάϊο του 2014 με καρκίνο στους σκελετικούς μύες.


Το Φεβρουάριο ο καρκίνος της Ava, ήταν σε ύφεση ενώ η κατάσταση της Penny χειροτέρεψε αφού οι γιατροί είπαν στην μαμά της πως είχε μόλις δύο εβδομάδες ζωής.

Τα δύο κοριτσάκια έγιναν κολλητές φίλες ενώ ανάρρωναν από τις χημειοθεραπείες και βλέπονταν δύο φορές την εβδομάδα.


Η μαμά της Ava, Christina Garcia, είπε σε συνέντευξή της πως το να έχει η μία την άλλη, έκανε τις θεραπείες τους πιο ανώδυνες. «Η φιλία τους έκανε την κόρη μου να νιώθει καλύτερα. Δεν φοβόταν γιατί και η Penny, ήταν σαν εκείνη.» σημείωσε η ίδια αναφερόμενη στο γεγονός ότι η 4χρονη αλλά και η 3χρονη έχασαν τα μαλλιά τους.

Φίλες όμως έγιναν και οι μαμάδες των κοριτσιών.

Όταν όμως η Penny, χειροτέρεψε, τοποθετήθηκε σε ειδικό ξενώνα όπου την φρόντιζε η μητέρα της. «Έγιναν καλύτερες φίλες μέσα από την τραγωδία τους αι η μία θα συμπαραστέκεται στην άλλη για όσο πάει» ανέφερε η μαμά της 3χρονης, Sagan.

Μάλιστα στη σελίδα της Penny στο Facebook, η μαμά της ανεβάζει φωτογραφίες με τις τελευταίες στιγμές της κόρης της.

«Μερικές φορές η μικρή παλεύει να πάρει μια ανάσα. Πονάει πολύ. Της λείπουν οι φίλοι της και τα παιχνίδια μαζί τους» σημειώνει σε μία ανάρτησή της η κυρία Sagan.



Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here