Η συγκίνηση της Δούνια για την αποχώρηση Παπαβασιλείου-Βογιατζάκη

67

 

 

Δείτε τι είπε η Δέσποινα Καμπούρη για τις πρώην συμπαρουσιάστριες της εκπομπής.

Το πρωί έγινε γνωστό ότι πρόκειται να αποχωρήσουν η Σοφία Βογιατζάκη και η Έλενα Παπαβασιλείου από την εκπομπή «Γυναίκες», ενώ το μεσημέρι βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Epsilon. Από εδώ και στο εξής η εκπομπή θα συνεχιστεί μόνο με τις Νόνη Δούνια και Δέσποινα Καμπούρη, με την πρώτη να εμφανίζεται πολύ συγκινημένη στην σημερινή εκπομπή.

«Όπως βλέπετε η παρέα μας έχει μικρύνει κατά πολύ. Δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε το ζωντανό μας ημερολόγιο να μας πει την ημερομηνία και τη θερμοκρασία και δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενη για αυτό, αλλά τι να κάνουμε; Πολλές συνεργασίες αλλάζουν στην πορεία. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Θα είμαστε με τη Δέσποινα εδώ, θα σας κρατάμε παρέα. Απ’ όσο ξέρουμε η Έλενα συζητάει μια δική της πρόταση με το κανάλι και θα είμαστε εμείς κοντά σας, εδώ να σας κρατάμε συντροφιά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Νόνη Δούνια.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Δέσποινα Καμπούρη που είπε με τη σειρά της: «Να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις, τις χρωστάμε στον κόσμο γιατί έχουν γραφτεί διάφορα από το πρωί. Η αγαπημένη μας Σοφία δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χρόνο. Φανταζόταν ότι θα προλαβαίνει και την εκπομπή και το θέατρο, τη μεγάλη της αγάπη, αλλά της έγινε μια περίφημη πρόταση για μια θεατρική παράσταση φέτος το καλοκαίρι και κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε σχέση με τους χρόνους της κι έτσι λοιπόν αποφάσισε, ζήτησε από το κανάλι να αποδεσμευτεί. Για το καλό της γίνεται όλο αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 

 

zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here