Θράκη: Βίασε τις φοιτήτριες που ακολουθούσε – Λύθηκε με αποδείξεις το μυστήριο με τον ”δράκο”!

67

Οι φοιτήτριες πήγαν σε φιλικό τους σπίτι και κάποια στιγμή αποφάσισαν να φύγουν. Τότε ξεκίνησε ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής τους…

Ένοχο για βιασμό κατά συρροή έκρινε τον Ι.Τ. το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, κρίνοντας πως εξανάγκασε δύο φοιτήτριες σε πεολειχία σε ερημική τοποθεσία στην Κομοτηνή το φθινόπωρο του 2012. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη, δίνοντας ένα τέλος σε μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της πρώτης εκ των δύο φοιτητριών, οι δυο τους επέστρεφαν από φιλικό τους σπίτι προς το δικό τους αργά το βράδυ, όταν ο κατηγορούμενος τις πλησίασε από πίσω σε χώρο με περιορισμένο φωτισμό και τις απείλησε, λέγοντας ότι κρατούσε μαχαίρι. Στη συνέχεια τις υποχρέωσε, με την πλάτη τους πάντα προς αυτόν, να μετακινηθούν σε ένα σκοτεινό στενό και στη συνέχεια σε μια αφώτιστη παρακείμενη αλάνα, απειλώντας τους συνέχεια ότι είχε μαχαίρι.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Αφού εκεί τις εξανάγκασε στην πράξη, στη συνέχεια ζήτησε να απογυμνωθούν από τη μέση και κάτω, ενώ αυτές προσπάθησαν να τον καθυστερήσουν μιλώντας του και προσπαθώντας να τον σταματήσουν. Τότε, η δεύτερη κοπέλα ξεκίνησε να τρέχει. Ο κατηγορούμενος άρχισε να την κυνηγά και η πρώτη κοπέλα ξεκίνησε να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς ένα παρακείμενο χώρο ο οποίος ήταν έντονα φωτισμένος. Εκεί πήρε τηλέφωνο τον σπιτονοικοκύρη τους, που βρισκόταν κοντά, ενώ στη συνέχεια προσπαθούσε να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της όμως η συσκευή της ήταν κατειλημμένη.

Όσο βρισκόταν εκεί, περιμένοντας τον σπιτονοικοκύρη της, ο κατηγορούμενος την πλησίασε ξανά, προσπάθησε να την τραβήξει όμως εκείνη την ώρα ήρθε ο σπιτονοικοκύρης, ο οποίος τρόμαξε τον δράστη, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί. Στην κατάθεσή της η δεύτερη κοπέλα επανέλαβε σε γενικές γραμμές τι έγινε εκείνο το βράδυ, προσθέτοντας ότι όταν ξεκίνησε να τρέχει, ο κατηγορούμενος την ακολούθησε, και κατάφερε να την πιάσει.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSIΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 

Προσποιήθηκε ότι είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να κινηθεί άλλο, για αυτό και ο κατηγορούμενος την άφησε εκεί που ήταν και άρχισε να τρέχει πίσω από την πρώτη κοπέλα, η οποία στο μεταξύ είχε απομακρυνθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι η δεύτερη φοιτήτρια πήγε προς την κατεύθυνση του σπιτιού της, το οποίο βρισκόταν αρκετά κοντά, όμως ανακάλυψε ότι δεν είχε τα κλειδιά της και φοβούμενη να φωνάξει, προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία, χωρίς όμως να καταφέρει, σύμφωνα με την κατάθεσή της.

Αθώος δήλωσε ο κατηγορούμενος

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος δήλωσε πως δεν έχει κάνει αυτές τις πράξεις, και πως το επίμαχο βράδυ έπινε σε καφενείο, γιατί ένα από τα παιδιά του είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δήλωσε δε ότι δεν γνωρίζει τις δύο κοπέλες, και πως δεν είχε προηγούμενα μαζί τους, επαναλαμβάνοντας την κατάθεση του αδερφού του που έλεγε ότι είχε πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του κατηγορουμένου εκείνο το βράδυ, μετά τον καυγά.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου, τονίζοντας πως επιβεβαιώθηκε από την ακροαματική διαδικασία η ενοχή του καθώς και η αναγνώρισή του.Τελικά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό κατά συρροή και του επέβαλλε την ποινή των 13 ετών κάθειρξης.

Πηγή: paratiritis-news.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg