Καιρός: Ανατροπή στο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες!

47

Ο καιρός δεν λέει να… στρώσει. Τα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν σε πολλές περιοχές να είναι έντονα. Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη:

 

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά και την Ήπειρο, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα νότια έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στην Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ στις Κυκλάδες.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί.Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί.Θερμοκρασια: από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου.

 

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 05-04-2017

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές καιΣποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές καιΑπογευματινές ώρες.Ανεμοι: από ανατολικές 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στύφουν από βόρειες διευθύνσεις με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg