Λάρισα: Άνοιξε το στόμα της η 6χρονη Νικολέτα – Τα λόγια που προβλημάτισαν τους ψυχολόγους [pics]

83

Η μικρή Νικολέτα που απαντούσε μονολεκτικά στις περισσότερες ερωτήσεις ”λύθηκε” στους παιδοψυχολόγους. Μία της απάντηση βάζει σε σκέψεις…

Σε ένα ζεστό περιβάλλον πέρασε τη νύχτα του, το 6χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο. Η μικρή «Νικολέτα» κοιμήθηκε σε σπίτι της Πρόνοιας παρέα με άλλα παιδάκια που βρίσκονται εκεί. Στο πλευρό της βρίσκονται ψυχολόγοι, ενώ η παρουσία της στην Πρόνοια θα είναι προσωρινή μέχρι να βρεθεί λύση από την Εισαγγελία ή μέχρι να βρεθούν οι πραγματικοί της γονείς. Το κοριτσάκι απαντά ακόμη μονολεκτικά στους ψυχολόγους που την βλέπουν ενώ ιδιαίτερο προβληματισμό έχει δημιουργήσει στους αρμοδίους η απάντησή της πως έχει δυο μαμάδες. Η αστυνομία πάντως αναζητά τη λύση στο μυστήριο της 6χρονης ακόμη και στους καταυλισμούς τσιγγάνων στη γειτονική Βουλγαρία. Ο άνδρας και η γυναίκα, που αρχικά εμφανίστηκαν ως οι γονείς της μικρής Νικολέτας, και στη συνέχεια αποδείχθηκε πως δεν είναι, έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις όταν εξετάστηκαν από την αστυνομία. Μέχρι και σήμερα πάντως οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάποιο αξιόπιστο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εύρεση των βιολογικών γονιών της μικρής.

 

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι, το φωνάζουν με το όνομα “Νικολέτα” ή “ΤΑΤΟ” και είναι άγνωστα τα υπόλοιπα στοιχεία του. Βρέθηκε να μένει στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 2 μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

 

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί “βλέπουν” απαγωγή πίσω από την υπόθεση της 6χρονης. Το κορίτσι βρέθηκε στις 3 Οκτωβρίου μετά από έρευνα στον οικισμό των τσιγγάνων στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Αμέσως το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από τον οικισμό, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους φερόμενους ως γονείς, έναν 42χρονο και τη 41χρονη γυναίκα του. Η υπόθεση έχει αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη της “μικρής Μαρίας” που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν, τον Οκτώβριο του 2013, βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Μαζί με τους δύο φερόμενους ως γονείς, συνελήφθη ένας45χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές με αφορμή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα  στον οικισμό του Τυρνάβου, όπου και βρήκαν το ανήλικο κορίτσι να φιλοξενείται από το ανδρόγυνο των συλληφθέντων. Μαζί του φιλοξενούνταν επίσης και ο 45χρονος ο οποίος, καθώς αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές, τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί τελικά αργότερα, μέσα στον οικισμό.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg