Μάρκος Σεφερλής: Ντύνεται Θεός του έρωτα και μιλάει για το καινούργιο του τηλεοπτικό εγχείρημα!!!

116

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Star (σ.σ το Σάββατο στις 19 Μαρτίου) ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται σε Θεό του Έρωτα για το Down Town και μιλάει για το τηλεοπτικό του comeback.
– Σε καθαρά δραματικό ρόλο θα σε δούμε ποτέ;

«Σε καθαρά δραματικό ρόλο όχι γιατί δεν θέλω να μπει ο άλλος στο θέατρο, να περιμένει να γελάσει και να δει κάτι άλλο. Μου αρέσει να κάνω κωμωδία με πινελιές συναισθηματικές, όπως στην Κυρία Νταπφάιρ και στο Δείπνο Ηλιθίων. Ήδη έχω στο πρόγραμμα να κάνω του χρόνου έναν μονόλογο ο οποίος είναι κωμικός μέχρι ενός σημείου και στο τέλος καταλήγει σε δράμα. Όχι για να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω και δράμα. Απλώς ο συγκεκριμένος μονόλογος που θέλω να κάνω είναι γροθιά στο στομάχι, επειδή λέει κάποιες αλήθειες. Είναι ένα πρόσφατο θέμα που πιστεύω απασχόλησε πολύ τα media και συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.»

– Έχει τύχει να μην αρέσει καθόλου στο κοινό μια παράστασή σου;

«Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι. Αν όμως δω ότι κάτι δεν αρέσει, το αλλάζω. Δεν έχω κάνει παράσταση που να αποτύχει και να πεις ότι την κατέβασα γιατί δεν άρεσε.»

– Στο Ραντεβού, στο Star, αναλαμβάνεις να κάνεις προξενιά. Γιατί κάποιος να βρει ταίρι μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι; 

«Παλαιότερα, που δεν υπήρχε το internet, ήταν ένας ωραίος τρόπος να γνωριστούν δύο άνθρωποι και είτε να παραμείνουν φίλοι, είτε να μη μιλήσουν ξανά ποτέ, ή και να παντρευτούν. Τώρα που υπάρχει το internet δεν είναι τόσο δύσκολο πια, οπότε οι λόγοι για να συμμετάσχουν είναι να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν, να κερδίσουν δώρα και γιατί όχι να προκύψει κάτι καλό ανάμεσα στο ζευγάρι. Αλλά νομίζω ότι τώρα έρχονται καθαρά για το παιχνίδι και για να κάνουμε πλάκα. Γιατί ήδη οι πρώτες συμμετοχές αναφέρουν ότι θέλουν να γνωρίσουν τον Σεφερλή και να περάσουν καλά.»

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  filathlos.gr