«Να με φωνάζετε Τζον»- Σε γιατρό για το φύλο της κόρης τους Πιτ και Τζολί!

51

Η Σάιλο Νουβέλ έχει αποφασίσει ότι θέλει να είναι ο Τζον! Πιτ και Τζολί στηρίζουν την κόρη τους και απευθύνονται σε ειδικό γιατρό για διαφυλικά ζητήματα. Μπορεί να είναι μόνο 9 χρόνων, αλλά φαίνεται αποφασισμένη να χαράξει τον δικό της δρόμο. Το πρώτο βιολογικό παιδί της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, η κόρη τους Σάιλο, δεν θέλει να είναι κορίτσι. Θέλει να είναι αγόρι και να τη φωνάζουν Τζον.

 

 

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, όσο κι αν έχει συζητηθεί η εμφάνισή της μικρής που πλέον ντύνεται μόνο με αγορίστικα ρούχα και όλο το στιλ της παραπέμπει -αν δεν ξέρεις ποια είναι- σε ένα πανέμορφο αγοράκι, έχει δίπλα της τους γονείς της σε αυτή την επιθυμία της.

 

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline, οι δυο σταρ συνειδητοποίησαν και αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ειδικό γιατρό, ώστε να τους κατευθύνει με επιστημονικό τρόπο στη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν και στον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν για διαχειριστούν την κόρη τους που δεν νιώθει ότι η φύση της είναι θηλυκή. Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι εξειδικευμένος σε διαφυλικά ζητήματα.

 

 

Τζολί και Πιτ, όπως έχουν δηλώσει, επιτρέπουν στα παιδιά τους να αποφασίζουν ελεύθερα και από μικρή ηλικία για τη ζωή τους. «Κόψαμε με τέτοιο τρόπο τα μαλλιά της που νομίζει ότι είναι σαν τους αδερφούς της», είχε δηλώσει η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, πριν από αρκετό καιρό, σχετικά με την εμφάνιση της Σάιλο Νουβέλ.

 

 

Άξιο να υπογραμμιστεί είναι ότι οι συνάδελφοι του ζευγαριού δεν έχουν μιλήσει ποτέ αρνητικά για το θέμα «Σάιλο» και δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη «τρανσέξουαλ» για τη μικρή, σε μία προσπάθεια να μην κρίνουν και να δείξουν ότι αποδέχονται τις αποφάσεις του παιδιού και τη στήριξη των γονιών της.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

Πηγή: Thetoc.gr