Οινόφυτα : Το φαγοπότι κατέληξε σε τραγωδία! Νεκρός ένας 22χρονος για ένα… κινητό

43

Σοκ προκαλεί το άγριο φονικό που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.09.2017) σε αποθήκη στα Οινόφυτα. Μία παρέα αρπάχτηκε για ένα κινητό. Τραγικός απολογισμός; Ένας 22χρονος έπεσε νεκρός από μαχαιριές και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά

Όλη μέρα ήταν μαζί και τρωγοπίνανε αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να έλθουν στα χέρια και να έχουμε έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματισμένο μετά από άγρια συμπλοκή με μαχαίρια σε αγροτική περιοχή των Οινοφύτων.

Η παρέα που… «σφάχτηκε»

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε μεταξύ 01:00 με 03:00 τα ξημερώματα στην περιοχή «Τσολακάκη» στα Οινόφυτα μεταξύ μιας 4μελους «παρέας» Πακιστανών.

Η παρέα είχε χωρίσει το βράδυ, όταν ο ένας εξ αυτών διαπίστωσε ότι του λείπει το κινητό. Μαζί με τον φίλο του πήγε στην αποθήκη όπου κοιμόντουσαν οι άλλοι δύο της παρέας τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Κάπου εκεί βγήκαν τα μαχαίρια… Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε έναν νεκρό 22χρονο με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και άλλη μία στο πόδι. Την ίδια ώρα, ο 18χρονος φίλος του φέρει σοβαρό τραυματισμό επίσης από μαχαίρι στην πλάτη.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες γνωρίζοντας για τον έναν ότι πρόκειται για 27χρονο που δούλευε επίσης στην περιοχή και έναν ακόμη φίλο του αγνώστων στοιχείων.

Πηγή: www.lamiareport.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg