Παπακαλιάτης: Αποκαλύπτει τα πάντα για την άγνωστη κόντρα με τον πατέρα του!!!

56

Για πολλά χρόνια υπήρξε το «αγκάθι» στη ψυχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Το ότι δεν μιλιόντουσαν με τον πατέρα του, ήταν κάτι που του είχε στοιχίσει ψυχολογικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου που ο ηθοποιός άρχισε να αποκτάει δημοσιότητα, με τους δημοσιογράφους να «σκαλίζουν» τη ζωή του, έγινε και η αποκάλυψη των όσων είχαν συμβεί μεταξύ τους.
Οι δυο άντρες είχαν «συγκρουστεί» όταν ο Μανώλης Παπακαλιάτης ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο να γίνει ο γιος του ηθοποιός, αντί να αναλάβει την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Κρήτη. Ενάντια στην οργή του πατέρα του, ο Χριστόφορος θα έκανε πραγματικότητα τα όνειρά του στην υποκριτική, μη δείχνοντας παράλληλα τη διάθεση να τον συγχωρήσει για τον άσχημο χωρισμό του με τη μητέρα του.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «You» η συμφιλίωσή τους έγινε πριν από τρία χρόνια περίπου, όταν ο πατέρας του έδωσε το «παρών» του στην επίσημη πρεμιέρα του «Αν», κάτι που εξέπληξε όσους γνώριζαν τη διαμάχη τους. Πατέρας και γιος πόζαραν αγκαλιασμένοι, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr