Πασίγνωστοι Έλληνες δηλώνουν: «Είμαστε σοκαρισμένοι, ζούμε με δανεικά»!

67

 

«Ναι, είμαστε σοκαρισμένοι. Και προσπαθούμε να μην πανικοβληθούμε».

Για τις συνέπειες που είχε η οικονομική κρίση στους ίδιους μιλούν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Έχετε μεγάλο θυμό για όσα ζούμε;

Όταν ζεις τόσο βίαιες κοινωνικές ανακατατάξεις δοκιμάζεις πολλών ειδών αισθήματα. Και θυμό και μελαγχολία και πανικό. Αλλά στη δημόσια σφαίρα προτιμάμε να εκφραζόμαστε αισιόδοξα και ήπια. Κανένα ακραίο συναίσθημα δεν βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις.

Μιχάλη, μου έλεγες ότι με τις κλειστές τράπεζες και τις ουρές στα ΑΤΜ είχες ξεμείνει από λεφτά… Ζούμε σκηνές που δεν περιμέναμε… 

Άνθρωποι σαν κι εμάς που τα τελευταία είκοσι χρόνια ζούσαμε με άνεση (όχι εξεζητημένα αλλά άνετα), ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί να τους λείψουν κάποιες στιγμές ακόμα και τα στοιχειώδη. Ναι, είμαστε σοκαρισμένοι. Και προσπαθούμε να μην πανικοβληθούμε.

Λόγω του σκηνικού αυτού πάγωσαν δύο περιοδείες σας, οι “Άντρες έτοιμοι για όλα” και το “Πριν το χάραμα”, όπως και πάρα πολλές άλλες παραστάσεις. Σας έχει τρομάξει, σας έχει απογοητεύσει όλο αυτό;

Μα τι ρωτάτε; Αυτό δεν μας έχει συμβεί ποτέ. Αυτό ήταν ένα σοκ που δεν υποψιαστήκαμε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας. Ζούμε με δανεικά. Ευτυχώς ο παραγωγός μας Μάρκος Τάγαρης αποφάσισε να πάει τελικά περιοδεία το “πριν το χάραμα” αρχής γενομένης από τις 3 Αυγούστου.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

zappit.gr