Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μου έδωσαν 60.000 ευρώ για να παίξω σε ερωτική ταινία και..» (VIDEO)

95

 

 

 

Συνέντευξη «Στα καλά καθούμενα» έδωσε πασίγνωστος Έλληνας ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις δηλώσεις για την πολυτάραχη ζωή του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή του Epsilon το λόγο που τον έδιωξαν από το Ναυτικό, αλλά και το ποσό που του έδιναν για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου. Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Ζιάγκο

«Τελειώνω το ’79 τη δραματική σχολή και πάω στο Ναυτικό. Εκεί τα έκανα μαντάρα! Ήμουν ερωτευμένος με μία φοβερή πιτσιρίκα τότε, η οποία ήρθε να με δει στα Χανιά στη Σούδα της Κρήτης, ενώ δεν μας δίναν άδειες. Εγώ το βρήκα πολύ εύκολο τότε να πηδήξω τις μάντρες και να πάω αν τη βρω.

Στο τέλος ήρθαν τρία ελικόπτερα με βατραχανθρώπους και με συνέλαβαν. Με συνέλαβαν με χειροπέδες, με έβαλαν σε σιδηρόφρακτο κλουβί και στο τέλος με αποτάξαν από το στράτευμα, από το Ναυτικό, ως “Λίαν επικίνδυνο” και με έστειλαν στο σπίτι μου με αναβολή. Δεν ολοκλήρωσα ποτέ τη θητεία μου γιατί μετά γλυκάθηκα που ήμουν έξω. Πήρα αναβολή ένα χρόνο, μετά έλεγα σιγά μην ξαναπάω και άρχισα και την καριέρα μου σιγά σιγά» αποκάλυψε ο Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα είπε όχι στα χρήματα που του έδιναν για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου:

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr