Πατέρας κατηγορεί τον γιό του για συκοφαντία!!! Δείτε τι του ζητάει!!!

96

Σε δικαστική διαμάχη με τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση και του ζητά 18 εκατομμύρια ευρώ, θα βρεθεί γνωστός ηθοποιός!

Αφορμή για την ενδοοικογενειακή κόντρα στάθηκε μία συνέντευξη που δόθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, στην οποία ο Κρίστιαν Σλέιτερ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, ο επίσης ηθοποιός Νάιτ Σλέιτερ που χρησιμοποιεί το όνομα Μάικλ Χόκινς, πάσχει από κατάθλιψη και σχιζοφρένεια και για το λόγο αυτό δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις τα τελευταία χρόνια.

«Είναι ένας μανιακός, καταθλιπτικός, σχιζοφρενής. Ανέκαθεν είχε προβλήματα. Ήταν φανταστικός ηθοποιός, χαρισματικός και όμορφος, αλλά είχε δυσκολίες στο να συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες και άλλους ανθρώπους», ήταν η επίμαχη φράση του Σλέιτερ, στο περιοδικό «Interview».

Στη μήνυση που κατέθεσε, ο 80χρονος πατέρας υποστηρίζει πως οι δηλώσεις του γιου του -γνωστού από ταινίες όπως οι «Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα» και «Nymphomaniac»- είχαν ως αποτέλεσμα να τον αποκλείσουν από την κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του και ζητά περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr