Ποια ήταν η ατάκα φωτιά της Στάη για τον Τσίπρα??? (VIDEO)

122

 

 

Η Έλλη Στάη ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» το βράδυ της Τρίτης. «Τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν, τα εκκαθαριστικά που περιμένουμε να έρθουν, βλέπουμε το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου λέμε για τον Κιμ (Ουνγκ Γιονγκ), ”πάτα την υδρογονοβόμβα να δούμε τι θα γίνει”», είπε ο Θέμος στην Έλλη Στάη στην αρχή της κουβέντας, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Δούκισσας: «Τι είναι αυτά; Δεν μου αρέσουν καθόλου». 

Τότε ο Θέμος είπε: «Φοβάται μην της χαλάσει ο γάμος!» για να πάρει την απάντηση από την Έλλη Στάη: «Ο γάμος δεν χαλάει με τίποτα! Τα πράγματα είναι σοβαρά». «Ο γάμος  είναι σοβαρή υπόθεση;» τη ρώτησε ο Θέμος.  «Εξαρτάται, από πολύ σοβαρή μέχρι πολύ αστεία υπόθεση!», απάντησε με χιούμορ η Έλλη Στάη.

«Δεν συμμαζεύομαι»

«Έχεις ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή; Και θέλω να σου πω να συμμαζευτείς λιγάκι…», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης στην Έλλη Στάη. «Δεν συμμαζεύομαι. Τι εννοείς ένα καινούργιο προσωπικό κεφάλαιο; Τόσα πράγματα καινούργια κάνω. Ε, θα έρθει η ώρα να σου πω! Τώρα δεν ήρθε η ώρα!», είπε η δημοσιογράφος.

Τι είναι αυτό που την κινητοποιεί να αλλάζει πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή; «Καταρχήν αρχίζω και βαριέμαι. Όταν αρχίζω και βαριέμαι καταλαβαίνω ότι κάτι έχει κάνει τον  κύκλο του. Ότι κάτι δεν έχει πια να δώσει. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη σου το να ζεις πιο έντονα, όπως θέλεις εσύ και σύμφωνα με αυτό που είσαι εσύ».

«Δεν με έχουν διώξει ποτέ»

 

Αλήθεια, σε μία σχέση την έχουν «διώξει» ποτέ; «Αν δώσω την απάντηση την αληθινή, μπορεί να φανεί βλακώδες και υπεροπτικό. Αλλά δεν. Μπορεί να προλαβαίνεις ξέρεις και καμιά φορά. Και να φεύγεις πρώτος», απάντησε η Έλλη Στάη.

Ζήλια έχει νιώσει ποτέ; «Βέβαια έχω ζηλέψει. Τρελή ζήλια έξω από το πλαίσιο του μυαλού μου, δεν έχω αισθανθεί. Και σκηνές ζηλοτυπίας έχω κάνει. Παλαιότερα όμως!»,απάντησε η δημοσιογράφος.

Η γυμνή φωτογράφιση

«Εσύ κοριτσάκι μου έχεις ξεφύγει; Συγγνώμη που παίρνω αυτό το ύφος. Ξεκινάω από τη γυμνή φωτογράφιση», είπε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης. «Ποιος είναι ο λόγος που αποδέχτηκα αυτή την πρόταση. Νομίζω ότι ήταν πολύ απλός και τον έχω ήδη πει. Δεν ήταν το AIDS απλά. Ήταν η συγκυρία. Ήταν εκείνη η περίοδος με το πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων με τους οροθετικούς. Και μετά ήταν και εκείνη η περίπτωση με το σύμφωνο συμβίωσης. Επειδή ήμουν υπέρ του να ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης. Ήθελα να δώσω μία στήριξη στα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων…Και μετά, τα καλοκαίρια είμαστε με μαγιό στις θάλασσες και μας κυνηγάνε οι παπαράτσι και μας παίρνουνε φωτογραφίες. Αυτό είναι το πρόβλημα;», ήταν τα λόγια της Έλλης Στάη.

 

«Ο Αλέξης έχει καβαλήσει»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Έλλη Στάη άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τσίπρας ”καβάλησε” αυτό που λέμε στην πολιτική, το κύμα. Αυτό που είπαμε και πιο πριν για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ο Τσίπρας άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο. Τώρα από εκεί και μετά, η αντοχή του είναι δεδομένη, αλλά βοήθησαν πάρα πολύ και οι συνθήκες. Με την έννοια, ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο εναλλακτικό στο τραπέζι του πολιτικού συστήματος. Είχαμε απέναντι μας ένα παρελθόν. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τη δυναμική. Πρέπει να ακολουθήσει κάποιες συνταγές. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει, για να αποτινάξει το ‘Μητσοτάκης” είναι να κάνει κάποια ”οικογενειοκτονία”. Θα πρέπει να αποσχιστεί εντελώς από την οικογένεια και να το δείξει κιόλας».

 

Ο Τσίπρας και το καλάμι

Πιστεύει ότι οι πολιτικοί ”καβαλούν” το καλάμι; «Κατεξοχήν γίνονται αλαζόνες. Η αλαζονεία είναι μία ασθένεια που παθαίνουν οι πολιτικοί και χάνουν το παιχνίδι», απάντησε η Έλλη Στάη. Ο Τσίπρας το έχει «καβαλήσει»: «Ε νομίζω αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Πιστέψανε πάρα πολύ ότι το έχουν! Και τους έβγαινε κιόλας. Έβγαινε κόντρα σε κάθε λογική με αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας. Να μην ξεχάσουμε την περίοδο του δημοψηφίσματος. ΄Ηταν ίσως η πιο κρίσιμη εθνική περίοδος των πολλών τελευταίων δεκαετιών. Εγώ είχα καταλάβει απολύτως- για αυτό είχα αυτή την μαχητική στάση κόντρα σε αυτό το δημοψήφισμα- και ότι κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ το θέλανε, το είχανε σχεδιάσει και ήταν πάρα πολύ πιθανό να συμβεί», είπε η δημοσιογράφος.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο