Ποια Eλληνίδα ηθοποιός δεν χρησιμοποιεί κινητά εδώ και 5 χρόνια!

64

 

 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως τα τελευταία πέντε χρονια δε σε  χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα εξήγησε πόσο εύκολο ήταν για εκείνη να αποχωριστεί αυτή τη συνήθεια και πώς επικοινωνεί τώρα με τον κόσμο. Ο λόγος για τη Σάννυ Χατζηαργύρη.

– Δεν χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο πόσο καιρό;

«Γύρω στα 4-5 χρόνια, κάπου εκεί. Οι φίλοι έλεγαν: “Πώς θα σε βρίσκουμε;”, είχαν πάθει πανικό. Αλλά με έβλεπαν περισσότερο, γιατί πήγαινα και τους συναντούσα» είπε στο Λοιπόν.

– Πώς καταφέρνεις στις μέρες μας που όλα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα να μην έχεις κινητό τηλέφωνο;

«Πάρα πολύ εύκολα… Όταν συνειδητοποίησα ότι η γιαγιά μου δεν είχε και ήταν η πρώτη ηθοποιός που υπήρχε, κατάλαβα ότι πραγματικά δεν το χρειάζομαι. Επαγγελματικά με βρίσκουν πιο εύκολα. Συνήθως στο επάγγελμα μας υπάρχουν πολλά τηλέφωνα. Σε καλούν, το ξεχνάς, δεν ασχολείσαι…Έχω ένα σταθερό τηλέφωνο με τηλεφωνητή, όπου μου αφήνουν μήνυμα και τους καλώ αμέσως μετά. Όταν ψάχνουν να βρουν ηθοποιούς να κάνουν σπικάζ, με βρίσκουν πάντα πρώτη. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Γνωρίζεις ηρεμία και ησυχία χωρίς κινητό. Το κινητό δεν κάνει καλό και στη σωματική υγεία, λόγω της ακτινοβολίας που έχει. Εύκολα γίνεται, δεν δυσκολεύτηκα στιγμή. Εγώ είμαι μια χαρά. Το νούμερο του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι μου είναι εκείνο που είχε η γιαγιά μου. Έχω και το όνομα της, καθώς έχω βαπτιστεί και Ελένη».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 
govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here