Ποιοί στάθηκαν δίπλα στη Σμαράγδα Καρύδη στην πρεμιέρα της?? (PHOTOS)

330

 

Eπίσημη πρεμιέρα χθες για το διάσημο μιούζικαλ Sweet Charity και πλήθος ηθοποιών και ανθρώπων της τέχνης, έσπευσαν στο θέατρο Badminton για να θαυμάσουν όλο το θίασο και φυσικά την πρωταγωνίστρια Σμαράγδα Καρύδη.

Η Sweet Charity... Σμαράγδα είναι απλά καταπληκτική στο ρόλο της Hope Charity Valentine! Τραγουδάει, χορεύει, ερμηνεύει και μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου τη Νάντια Μπουλέ και το Μέμο Μπεγνή, το Σταύρο Ζαλμά και τη Shaya, μπορούν να σε παρασύρουν στο δικό τους κόσμο..

Χθες ήταν ιδιαίτερη μέρα για τους ηθοποιούς του έργου, αφού έγινε η επίσημη πρεμιέρα τους. Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν στο Badminton και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα της Σμαράγδας!


Ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε στις κάμερες ότι του άρεσε πολύ και όταν ρωτήθηκε δήλωσε ότι δεν βοήθησε καθόλου τη Σμαράγδα, αφού προτιμά να μην ανακατεύεται όταν δεν σκηνοθετεί ο ίδιος ένα έργο.

Η αλήθεια είναι ότι η Σμαράγδα έκανε ατελείωτες ώρες πρόβα προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στο επίπεδο που η ίδια ήθελε και είναι γνωστό ότι είναι πολύ απαιτητική με τον εαυτό της! Η ηθοποιός  θέλει να είναι τέλεια σε κάθε δουλειά που καταπιάνεται… Δούλεψε σκληρά γι΄αυτή την παράσταση και αυτό το επιβεβαίωσε και ο Θοδωρής, ο οποίος έκανε λόγο για πολύ σκληρή δουλειά

Την παράσταση παρακολούθησε και η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη επίσης ηθοποιός, Φωτεινή Αθερίδη, συνοδευόμενη από τον ηθοποιό Κώστα Καϊκή.

Συγκινημένοι καμάρωσαν την κόρη τους στη σκηνή και οι γονείς της Σμαράγαδας, Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου


Με τον Παναγιώτη Πετράκη και την Χριστίνα Κοντοβά

Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   tlife.gr