Ρέμος: Η Πρόταση γάμου-έκπληξη μπροστά σε… 2.000 κόσμο!!!

51

 

 

Η σχέση του Αντώνη με το γάμο είναι πλέον καρμική. Παντού βλέπει μπροστά του κουφέτα!

Ο γάμος φαίνεται πως… κυνηγά τον Αντώνη Ρέμο. Μάλλον γι’ αυτό πήρε την απόφαση να… αποκαταστήσει άμεσα την Υβόννη Μπόσνιακ έπειτα και από τη γέννηση της κόρης τους Ελένης. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής κατά τη βάφτιση του παιδιού του και φαίνεται ότι η σχέση του με τη… βέρα στο δεξί έχει γίνει καρμική.

Πριν από λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης για live μαζί με τους Vegas που άνοιξαν το πρόγραμμα. Ο τραγουδιστής έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση απογειώνοντας το κέφι την ώρα που ερμήνευε τις μεγάλες του επιτυχίες και το κοινό απαντούσε με… μαντινάδες, δείχνοντας το μεγάλο θαυμασμό του. Περίπου 2.000 φαν του τραγουδιστή έδωσαν το “παρών” και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό, ενώ ο Ρέμος είχε μείνει άφωνος από τον παλμό και τον ενθουσιασμό των θαυμαστών του ευχαριστώντας τους συνέχεια από την σκηνή για τη συμμετοχή τους.

Το highlight της βραδιάς, πάντως, που έκανε τον τραγουδιστή να μιλήσει για “κάρμα” ήταν η πρόταση γάμου που έγινε κατά τη διάρκεια του live. Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού, και ενώ όλοι βρίσκονταν στο τσακίρ κέφι, ανέβηκε στην σκηνή και με τη… βοήθεια του Αντώνη Ρέμου ζήτησε από την αγαπημένη του Σταυρούλα να τον παντρευτεί.

Ο τραγουδιστής έκανε πλάκα στον… γαμπρό, εκφράζοντας την απορία αν ρώτησε τη μητέρα του και όλο το μαγαζί σείστηκε από τα γέλια. Στη συνέχεια, στράφηκε προς τη… νύφη λέγοντάς της ότι έπειτα από τέτοια κίνηση το λιγότερο που έπρεπε να κάνει είναι να πει το “ναι”. Η κοπέλα, φανερά συγκινημένη, δέχτηκε την πρόταση του αγαπημένου της και στη συνέχεια όλο το μαγαζί ευχήθηκε “και στα δικά σου” στον Ρέμο. Εκείνος χαμογέλασε από τις ευχές χωρίς να πει τίποτα. Όμως το χαμόγελό του τα έλεγε όλα και η μέρα που θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας δεν πρόκειται να αργήσει.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr