Σάκης Ρουβάς: Το συγκινητικό video με τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι! [vid]

72

“Όλα ξεκινούν από μέσα σου. Η δύναμη της ψυχής σου είναι ο οδηγός σου. Τόλμησε να κοιτάξεις κατάματα τον εαυτό σου. Να υπερβείς τα όριά σου, να ανακαλύψεις την αλήθεια σου, να την αγαπήσεις. Έτσι θα είσαι ελεύθερος για να διεκδικήσεις και να ζήσεις τα όνειρά σου. Όσο πιο πολύ πιστεύεις σε σένα, … τόσο πιο πολύ δίνεσαι, μάχεσαι και υπερασπίζεσαι τα θέλω σου”, με αυτά τα λόγια ο Σάκης Ρουβάς θέλει να υποδεχτεί όλους τους φετινούς συμμετέχοντες στο The Voice και να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλα τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα δειλά τους βήματα στο τραγούδι.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, αναμφίβολα, ξεχώρισε στην κριτική επιτροπή του διάσημου talent show του ΣΚΑΪ και μαζί με τους: Έλενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη έχει ριχτεί στη μάχη για να πάρει στο #TeamSakis τις καλύτερες φωνές του παιχνιδιού.

Η πρεμιέρα των blid auditions έγινε την Τετάρτη το βράδυ, ενώ την Πέμπτη τον είδαμε να ξεδιπλώνει ακόμη περισσότερο το χαρακτήρα του μαζί με τους υπόλοιπους coaches. Το σημαντικό όμως, είναι πως είδαμε και τους 4 να έχουν καλή χημεία, να αδιαφορούν για τυχόν ίντριγκες και να προσπαθούν να εμψυχώσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ο Σάκης άλλωστε, έχοντας ξεκινήσει πριν από 25 χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και το Φεστιβάλ Τραγουδιού έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο πώς θα πρέπει να προσεγγίζεται κάθε νέος καλλιτέχνης. Έτσι μέσα από τα κινηματογραφικά videos των coaches που εξέφρασαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Σάκης μοιράζεται με τα νέα παιδιά τους” φόβους και την αγωνία την πρώτης δικής του αναμέτρησης”.

“Σεπτέμβριος 1991 Θεσσαλονίκη… Φεστιβάλ Τραγουδιού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη δική μου αναμέτρηση με τις αγωνίες, τους φόβους μου, τα όνειρα μου. Ξέρω καλά πως αισθάνονται τα παιδιά και θα είμαι δίπλα τους, να τους δυναμώσω ώστε να βρουν το δικό τους δρόμο… και να ανακαλύψουν και να μοιρασθούν, με όλους μας εδώ στο The Voice… τη δύναμη της ψυχής τους και τη μαγεία της φωνής τους”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε το απόσπασμα από το video.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg