Στον ανακριτή ο “δράκος” του Αμαρουσίου…. (PHOTOS)

111

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί ο “δράκος” του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας. Ο φερόμενος ως δράστης είχε οδηγηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα στον ανακριτη, ωστόσο έλαβε προθεσμία για σημερα.

 

 

Κατά την είσοδό του για το προγραμματισμένο “ραντεβού” του με τον ανακριτή ήταν για ακόμη μία φορά σιωπηλός. Όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία, ο δράστης χρησιμοποιούσε τη γνωστή τακτική που ακολουθούν αρκετοί επίδοξοι βιαστες, μέθοδος αρκετά γνωστή στις ελληνικές αρχές. Πιο συγκεκριμένα δρούσε στην περιοχή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έμενε αρκετά κοντά απο τα σημεία, όπου φέρεται να πραγματοποίησε τις επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος έχει αναγνωριστεί από όλα τα θύματά του ως ο άνδρας που επιτέθηκε στις άτυχες γυναίκες. Ο “δράκος” φέρεται να αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες, λέγοντας ακόμη πως η αμυχή στο πρόσωπο του προέρχεται απο το ξύρισμα και οχι απο τα χέρια κάποιου αμυνόμενου θύματος.

 

 

Το Σάββατο, αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησαν τον 30χρονο στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπου βρέθηκε δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.

 

 

Οι αρχές προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να εξακριβώσουν αν συνδέεται με την άγρια και στυγερή δολοφονία της 69χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη την περασμένη εβδομάδα.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   Newsit.gr