Τελικά είναι μαζί Γιώρκας-Ράπτη; (PHOTOS)

53

Στις φήμες που ήθελαν τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη να περνά σοβαρή κρίση, έπειτα από 2,5 χρόνια και εκείνον να μην μένει πια μαζί της, αναφέρθηκε, για πρώτη φορά, ο Λούκας Γιώρκας!

Στα μέσα Οκτωβρίου, δημοσιεύματα, τα οποία διέψευσε αποκλειστικά στο star.gr, φιλικό πρόσωπο του τραγουδιστή, ανέφεραν ότι ο Λούκας έφυγε από το διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης στο οποίο συζούσαν και μετακόμισε στο πατρικό του στη Λάρνακα, «κλείνοντας» εμφανίσεις σε μαγαζί της Λεμεσού.

«Η Έλενα ξέρει τις αδυναμίες μου καλύτερα από τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Και σε αυτές τις αδυναμίες χρειάζεσαι τον άνθρωπό σου», ανέφερε ο τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Κυριάκου Μπογιατζή, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5», ενώ ευχαρίστησε δημόσια την πρώην βουλευτή!

Επισημαίνοντας πως, πριν γνωρίσει την Έλενα δεν ήταν τόσο εκδηλωτικός με τις σχέσεις του, ο Λούκας τόνισε πως δεν έχουν ανάγκη να κρυφτούν ώστε να μην βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών: «γιατί να κρυφτούμε; Δεν ντρεπόμαστε για κάτι που κάνουμε! Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό που κάνουμε και έχουμε! Δεν έχουμε θέμα να κρυφτούμε. Βλέπουμε στο εξωτερικό να βάζουνε σκουφιά και γυαλιά για να κρυφτούνε. Είναι τιμή μας που έρχονται και μας βλέπουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού, διαψεύδοντάς τις οριστικά και δια παντός.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 Star.gr