ΤΕΛΟΣ για τη Σίσσυ Χρηστίδου!!! Στα δικαστήρια για το ΔΙΑΖΥΓΙΟ!!!

107

 

 

Είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν με κάθε τρόπο εκείνους που απειλούν την ευτυχία τους.

Ο γάμος και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή τους με τη λέξη διαζύγιο να θεωρείται απαγορευμένη. Θέλοντας μάλιστα να διαφυλλάξουν την ευτυχία τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι πρόθυμοι να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια.

Στα δέκα χρόνια κοινής τους πορείας δεν ήταν λίγα τα εμπόδια που είχαν να αντιμετωπίσουν, όμως μια και μοναδική ήταν η φορά που έχασαν τον ύπνο τους. Τα σενάρια που τους ήθελαν πριν λίγο καιρό στα πρόθυρα του χωρισμού, όχι μόνο τους ενόχλησαν, αλλά όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής τους έκαναν να ζητήσουν την άμεση βοήθεια της δικαιοσύνης. “Στείλαμε μια φορά εξώδικο σε ένα περιοδικό που ήταν τραβηγμένο. Γράφανε για χωρισμούς και θεωρήσαμε, επειδή ήταν αρκετά χοντρό και συνεχόμενο, ότι κάπως πρέπει να το σταματήσουμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτό που τους είχε εξοργίσει μάλιστα τότε ήταν πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ενέπλεκαν και τα παιδιά τους, κάτι που είχαν θεωρήσει απαράδεκτο.

Θέλοντας να προστατεύσουν τη γαλήνη και την ηρεμία του Φίλιππου-Ραφαήλ και του Μιχαήλ έκαναν τα πάντα για να σταματήσει αυτή τη παραφιλολογία και μάλιστα είναι αποφασισμένοι την επόμενη φορά να φτάσουν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

 

 

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here