Τι αποκάλυψε η Καινούργιου για τον Σαμαρά και τον ξεφτίλισε??? (VIDEOS)

62

 

Πλέον δεν μασά τα λόγια της. Φωτιές άναψε η Κατερίνα Καινούργιου στη χθεσινή συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο, αφού δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τονίζοντας “η αγάπη υπάρχει ακόμα, αλλά έχει τελειώσει οριστικά σαν σχέση”, ενώ δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά της στους πρώην της.

Για την ακρίβεια στον Γιώργο Σαμαρά με τον οποίο πριν μερικά χρόνια έζησε για λίγους μήνες ένα έντονο ειδύλλιο. Όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να της κάνει προξενιό  με κάποιος από τους εγχώριους celebrities – ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Σαμαράς- η Κατερίνα πέταξε τις μπηχτές της. «Δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και το πακέτο ενός ανθρώπου», ανέφερε καρφώνοντας τον ποδοσφαιριστή. Δείτε στο βίντεο τι είπε.

 

Μια δήλωση που, όπως ισχυρίστηκε σήμερα η Μαρία Ηλιάκη μέσα από το «Πρωινό», μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ηλιάκη που υπήρξε καλή φίλη με την Καινούργιου, τόνισε πως η τελευταία είχε περάσει πολύ δύσκολα σε αυτή τη σχέση. «Εντάξει ρε παιδιά, δεν είχε περάσει καλά. Έτσι δεν είπε; Προφανώς δεν είχε περάσει καλά με αυτόν!, ανέφερε η Μαρία. Δείτε στο βίντεο τι ειπώθηκε on air.

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr