Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

72

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί μια αναθεώρηση πολλών απόψεών σου. Μην εμποδίσεις τις εξελίξεις λόγω του φανατισμού και της απροθυμίας σου να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Οι πλανήτες θα προσφέρουν ευκαιρίες στο ζώδιό σου, αρκεί να επιδείξεις ηρεμία και ώριμη σκέψη. Ευχάριστες εκπλήξεις πλησιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα στη σχέση σου που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην χαλάσεις κάτι, εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό για τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού, το οποίο πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα και να σε καθοδηγήσει σε μελλοντικές κινήσεις, ενώ θα σου λύσει και απορίες που σε απασχολούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην αφεθείς σε τυχαίους ρυθμούς, αλλά βάλε ένα πρόγραμμα για να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή είναι ευνοϊκή περίοδος, αισθηματικά, και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και σε ό,τι αφορά το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια θα σε απασχολήσει, αγαπητέ Δίδυμε, εξ αιτίας μίας προστριβής με συγγενείς. Απόφυγε να τοποθετηθείς και άσε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ποιότητα των ανθρώπων θα αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος και τα πράγματα θα πάρουν οριστικά τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου για όλα όσα σε ενοχλούν στη σχέση σου. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και προγραμματίσου περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, να επιτευχθεί σύντομα η αποκατάσταση των χαμένων ισορροπιών στην οικογένεια. Η στάση σου θα εκτιμηθεί μελλοντικά, έστω και αν δεχτείς πιέσεις από πολλά μέτωπα. Αργότερα θα μπορέσεις να πεις αυτά που θέλεις και μάλιστα από θέση ισχύος. Μην φοβηθείς να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, τα έσοδά σου θα είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γεμάτος δυσκολίες και δυστυχώς στην περίπτωσή σου, αγαπητέ Λέων, οι ελάχιστοι σύμμαχοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Μην απελπίζεσαι, όμως, καθώς πολύ σύντομα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις όλες τις ανάγκες που έχουν προκύψει σε πολλά επίπεδα. Ταυτόχρονα θα δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο μεγάλου κύρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα φέρουν αυτό που θέλεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπεται πολύ μεγάλος φόρτος εργασίας και θα νιώσεις μια εξάντληση. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα μπορέσεις, αγαπητέ Παρθένε, να βάλεις σε τάξη όλα όσα σε απασχολούν και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξέλιξη και πρόοδο σε αρκετά επίπεδα. Η στήριξη αγαπημένων σου προσώπων είναι σημαντική και διατηρεί την καλή σου ψυχολογία η οποία είναι απολύτως απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις δημιουργικό πνεύμα και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ενώ οι ιδέες που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις διάφορα θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις, αγαπητέ Ζυγέ, κάτι που σε απασχολεί σχεδόν έναν χρόνο. Μην αφήσεις άλλο τον φόβο της αποτυχίας να σε περιορίσει. Προχώρα δυναμικά, αλλά με απλό τρόπο, προκειμένου να ολοκληρώσεις ό,τι σε απασχολεί. Η επιτυχία είναι μπροστά σου, αρκεί να μην διστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί τώρα ο Άρης σε ευνοεί και σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, άλλα περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που ο δρόμος ανοίγεται μπροστά σου. Οι ανάγκες σου βρίσκονται σε κρίσιμα επίπεδα και δυστυχώς οι κινήσεις που οι άλλοι περιμένουν από σένα θα είναι καθοριστικής σημασίας. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε λάθη εις βάρος του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σχετικά με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ούτως ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις βελτιώσεις περισσότερο. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου βοήθεια, χάρη στην οποία ο τίτλος του καλού παιδιού απομακρύνεται από πάνω σου. Σύντομα θα τακτοποιήσεις όλα όσα σε ταλαιπώρησαν εξ αιτίας μίας άτοπης προσπάθειάς σου να βοηθήσεις τους άλλους εις βάρος των δικών σου αναγκών. Αργότερα θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τη ρήξη που επήλθε με όσους αδικήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της παράλογης προσπάθειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή. Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Την ερχόμενη περίοδο τεράστιες αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου, σε επίπεδο καθημερινότητας. Μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να επηρεάσει τον νέο τρόπο ζωής που θα σου ταιριάζει και θα ενισχύει τη δημιουργικότητά σου. Χαλάρωσε και αφέσου στη νέα πραγματικότητα που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι, όμως και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, οι πλανήτες (ο Άρης στο ζώδιό σου) σε ευνοούν αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα, καθώς έχεις δρομολογήσει τα θέματα τόσο σωστά, που όλα θα πάνε καλά. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν μπορέσεις να αποδείξεις με συνέπεια και υπομονή την αξία των αποφάσεών σου, πολύ σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Ο δρόμος που βαδίζεις είναι πολύ δύσκολος, αλλά το πλάνο σου σωστό και η οργάνωσή σου ακόμα καλύτερη. Η ανταμοιβή πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που ανακόπτουν την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας ολοκληρώνεται σε λίγο για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να δείξεις την κατάλληλη στάση απέναντι σε όσους σου έκλεισαν την πόρτα αρνούμενοι να σε βοηθήσουν. Κοίτα μπροστά και αγνόησέ τους και σύντομα θα βιώσεις ακόμα μεγαλύτερη δικαίωση, σε ηθικό αλλά και υλικό επίπεδο. Η επιτυχία είναι απόλυτα δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδίων σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg