Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

91

Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων, γεμίζοντας τις μέρες μας με ρομαντισμό, όνειρα, τρυφερότητα και ανάγκη για προσφορά στους γύρω μας. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις δικές μας ανάγκες καθώς και τον εγωισμό μας και να επικεντρωθούμε περισσότερο στους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Κριέ, με εντάσεις και παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Κάποια συγγενικά πρόσωπα που προσπαθούν να ανακατευτούν θα φέρουν χειρότερο αποτέλεσμα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, προσπάθησε να οργανώσεις μια συζήτηση και εξήγησε με ηρεμία όσα πρέπει να κατανοηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα ευχαριστήσει αρκετά και τους δυο σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε προβληματίζουν ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα αγαπημένο πρόσωπο σε στηρίζει και σου προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Η κατάσταση θα βελτιωθεί τώρα για το ζώδιό σου και πολύ πιθανό να δεις ακόμη καλύτερες εξελίξεις. Σύντομα θα λάβεις μια σημαντική πληροφορία που θα σου εξηγεί όσα σε έκαναν να απορείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό αλλά και ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να εμποδίζει τα σχέδιά σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η επιτυχία είναι δεδομένη για το ζώδιό σου, παρ’ όλο που δεν το γνωρίζεις. Η πίστη στο όραμά σου, η συνέπεια και η επιμονή που έδειξες τώρα θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις τεράστια ικανοποίηση. Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσει σε αλλαγή πορείας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά στα αισθηματικά σου, να φορτίσεις δηλαδή το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε κάποια επαγγελματικά θέματα, μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις. Οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο χαμένος χρόνος τώρα θα αποκατασταθεί μέσα από κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν απολύτως. Νέες εμπειρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου ανοίξουν ορίζοντες και θα αλλάξουν την οπτική σου στις καταστάσεις. Σύντομα θα λάβεις κάποιο δώρο που δεν περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται και ένα σύντομο ταξίδι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σκεφτείς τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με τον Ερμή από τον Υδροχόο να ευνοεί το ζώδιό σου, φιλικές συναναστροφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες θα περιλαμβάνει το σκηνικό των ερχόμενων ημερών. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα προκύψει συνάντηση με σημαντικό πρόσωπο, που θα λειτουργήσει καθοριστικά στο μέλλον. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αρκετό εκνευρισμό για κάποια επαγγελματικά θέματα που ακόμη δεν προχωράνε. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα έρθουν όπως θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, αλλά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην συμβιβαστείς με ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν. Πολλές φορές η απομάκρυνση είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία αλλά και την αξιοπρέπειά σου. Απομακρύνσου χωρίς εξηγήσεις, διακριτικά και με σοβαρότητα. Αν σου ζητηθεί ο λόγος, τότε αξίζει να μιλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα υπάρχει στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η μανία σου να κολλάς στο παρελθόν, σου στερεί πολλά από το σήμερα. Μην υπερβάλλεις και αναλογίσου πόσα μπορείς να πράξεις αν δεις τη ζωή με αισιοδοξία. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν με πολύ καλό τρόπο. Κοίτα μπροστά σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έρχονται για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να τα δεχτείς. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, καθώς ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Υδροχόο ευνοεί το ζώδιό σου και ενισχύει την ανάγκη σου να ξεφύγεις από πρόσωπα και καταστάσεις. Οι διαρκείς δικαιολογίες και η απομόνωση θα φέρουν ψυχική κούραση. Μην μελαγχολείς και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επανέλθει. Κοινωνικές δράσεις και προτάσεις για ψυχαγωγία θα δώσουν τη λύση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα αλλά και η υπομονή που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις. Μέτρα ό,τι κάνεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα το συντομότερο και με σχετική ευκολία, και παράλληλα να ασχοληθείς με την πηγή της έμπνευσής σου που σε γεμίζει ιδέες. Η ικανότητά σου θα αναγνωριστεί και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα αισθηματικά σου. Με χαμηλούς τόνους, όμως, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτόχρονα. Σήμερα απόφυγε να πάρεις οικονομικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να σκεφτεί τι πραγματικά σε οδηγεί στην ευτυχία και μην καταπιέζεσαι με όσα σου υπαγορεύουν οι άλλοι. Σήμερα μία τεράστια ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου, χάρη στην οποία θα μπορέσεις να αλλάξεις τρόπο ζωής. Μην βιαστείς να αποφασίσεις και κράτα το μυστικό μέχρι την οριστική σου απόφαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα δείξε περισσότερο ρομαντισμό στον σύντροφό σου και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια πολύ καλή καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι σήμερα εξ αιτίας του φόρτου εργασίας που θα έχεις. Οικονομικά, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα σχετικά με τα προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να αποφασίσεις για το αν θα πρέπει να κρατήσεις κάποια άτομα στη ζωή σου. Ο τρόπος που το χειρίζεσαι δεν οδηγεί σε καμία εξέλιξη και συνεχίζεις να ενοχλείσαι με τις ίδιες συμπεριφορές. Δημιούργησε αποστάσεις που να σου εξασφαλίζουν τις ισορροπίες και τα κεκτημένα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, σε ό,τι και αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί έχεις κάνει πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Τα αποτελέσματα της δουλειάς σου θα φέρουν επιτυχία. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, που θα σε βάλουν σε μια σειρά δημιουργικών δράσεων. Η απογοήτευση των περασμένων ημερών σταδιακά θα υποχωρήσει και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις, η οποία θα δώσει ώθηση στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg