Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου

62

     

Σήμερα κάποια ξαφνικά γεγονότα θα κλονίσουν την ψυχική μας ηρεμία! Η Σελήνη πραγματοποιεί Τετράγωνο με τον Ουρανό και οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, οφείλουν να επιστρατεύσουν την ψυχραιμία τους, σε ότι απρόσμενο κι αν έρθει!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις κλιμακώνονται για το ζώδιό σου και οι αδικίες που βίωσες δίνουν τη θέση τους σε ικανοποιήσεις για τις οποίες αγωνίστηκες πολύ. Τώρα μπορείς να ξεκουραστείς και να δείξεις σε όλους πως οι αντοχές σου δεν είναι δεδομένες, αλλά τελειώνουν. Μην νιώθεις ενοχές προσφέροντας ευχαρίστηση στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είναι πια καιρός, αγαπητέ Ταύρε, να αποποιηθείς τον ρόλο του παιδιού που με ευχαρίστηση σού αναθέτουν μέσα στην οικογένεια. Η ανάγκη να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον είναι πλέον επιτακτική. Σκέψου με σύνεση και κάνε τις επιλογές σου το συντομότερο, για να προλάβεις τον χαμένο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Μετά από την ταλαιπωρία που βίωσες για αρκετό καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, με τα ζητήματα των άλλων, τώρα σού δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να βάλεις όρια. Οι ισορροπίες που θα δημιουργηθούν θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα και μελλοντικά σε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν τις ικανοποιήσεις που σου αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με μεγάλη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αρκετές εντάσεις προβλέπονται αυτές τις μέρες για το ζώδιό σου. Μην δώσεις μεγάλη σημασία και άσε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να παρέμβεις. Η συναισθηματική αμοιβαιότητα και η εκτίμηση που επικρατεί στις σχέσεις σου θα βοηθήσει στην καλύτερη προώθηση των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δέξου σήμερα τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Με τη μεγάλη σου διορατικότητα, θα φτάσεις πολύ σύντομα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται για το ζώδιό σου, αρκεί να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να απομακρύνεις ανθρώπους που έχουν συστηματικά υπονομευτική στάση απέναντι στις επιδιώξεις σου. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί απόλυτα σωστά – μην φοβηθείς, λοιπόν, να την ακολουθήσεις. Όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, ώστε να ξεπεράσεις τη στασιμότητα που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν τις δημιουργικές δράσεις και χαρίζουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες για την προώθηση των ικανοτήτων σου. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα και θα σου κάνει μια πρόταση με μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες για το μέλλον. Πάρε περισσότερες πληροφορίες πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και δείξε τον ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε κατάφερες να δρομολογήσεις καταστάσεις που παρέμεναν ανεξέλεγκτες εδώ και καιρό. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν οριστικά για το ζώδιό σου και πολύ σύντομα όσα έζησες θα αποτελούν εφιάλτη του παρελθόντος. Μην σκέφτεσαι αρνητικά για το μέλλον που θα φέρει δώρα και ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, κάνε συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ, σε όσα χρειάζεσαι και είναι άδικο να τους παραμελείς. Η κούραση και οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι δεδομένες, αλλά προσπάθησε να βρεις περισσότερο χρόνο για όσους νοιάζονται πραγματικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σήμερα θα έχεις κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο όραμά σου και να οργανώσεις τον τρόπο που θα το πραγματοποιήσεις, η επιτυχία θα έρθει σύντομα και θα έχει διάρκεια. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου, αρκεί να παραμείνεις στον δρόμο που θα επιλέξεις. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει τον ερωτισμό και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι απογοητεύσεις που έζησες σου προσέφεραν εμπειρίες και σου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσεις το πραγματικό πρόσωπο κάθε ανθρώπου στον κύκλο σου. Τώρα μπορείς να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των πραγματικών σου επιθυμιών. Η δικαίωση δεν θα αργήσει πολύ για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φορτίσεις σήμερα τον σύντροφό σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Μίλα του για αυτά που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά δυστυχώς αυτό δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και τη βιασύνη που σε χαρακτηρίζει και δείξε ψυχραιμία όταν μικροεμπόδια φέρνουν προσωρινές καθυστερήσεις. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν με μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους επαγγελματικούς ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όσα το δυνατόν περισσότερα τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις που θα απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούραση σού είναι απαραίτητη – μην την αμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου ακόμη περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτή την περίοδο μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς στα επαγγελματικά σου, αλλά φρόντισε και να τελειώσεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg