Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

78

Η μέρα μας ξεκινά και εξελίσσεται ετοιμοπόλεμα και με τα αρνητικά ένστικτα να καραδοκούν να μας χαλάσουν την ηρεμία της καθημερινότητάς μας. Ο Άρης από τον Κριό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και υπάρχουν οι λόγοι για τους οποίους θα δούμε ίντριγκες, παρασκήνια, πάθη, λάθη, καβγάδες και μοιραίες εξελίξεις που σοκάρουν! Τα ζώδια που πρέπει σήμερα να είναι προσεχτικά είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι μέρες αυτές απαιτούν μεγάλη προσοχή, αγαπητέ Κριέ, σε επίπεδο φιλικών σχέσεων. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις είναι στο πρόγραμμα, αλλά μπορούν να αποφευχθούν δείχνοντας περισσότερη προσοχή σε λόγια και συζητήσεις. Απόφυγε διαφωνίες πάνω σε ασήμαντα θέματα που δεν σε αφορούν προσωπικά, ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν σήμερα στα αισθηματικά σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες ανακατατάξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καλό θα είναι, αγαπητέ Ταύρε, να μην έχεις την αφέλεια να πιστεύεις πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις ίδιες προθέσεις με σένα. Δες αντικειμενικά τις καταστάσεις και μην ανοίγεσαι σε υπερβολικό βαθμό, ώστε να προφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Μην χάνεις τον χρόνο σου σε καταστάσεις χωρίς προοπτική και βάλε στόχους που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα και είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάνε χωρίς καθυστέρηση πράξη αυτά που σκέφτεσαι, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μπορείς να ρυθμίσεις και κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου να αισθανθείς ασφάλεια σε οδηγεί σε μία σειρά λανθασμένων επιλογών σε πολλά επίπεδα. Απομακρύνσου για λίγο από το προσκήνιο, προκειμένου να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα και τελικά να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Τα καλύτερα δεν αργούν πολύ ακόμα για το ζώδιό σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεχάσεις ό,τι μπορεί να σε είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα καταφέρεις πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των σχεδίων που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα είναι πολλά. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, απόφυγε τις σπατάλες και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που χρειάστηκες, αγαπητέ Καρκίνε, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που είχες υπολογίσει αρχικά. Τώρα όμως ξέχνα το αυτό και απόλαυσε την επιτυχία σου. Πολύ σύντομα το δυναμικό μυαλό σου θα καταστρώσει νέα σχέδια και θα ξεκινήσεις καινούργιες περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς να κάνεις κάτι πολύ καλό που θα ευχαριστήσει και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλά επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις με κάποια θέματα που μπορεί να σου φέρνουν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κάποιο φιλικό άτομο που σε ταλαιπώρησε, αγαπητέ Λέων, πολύ στο παρελθόν και δυσκολεύτηκες να προχωρήσεις, τώρα θα επανέλθει ζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Πριν βιαστείς να το συγχωρέσεις, μην ξεχνάς πως οι φίλοι δεν φέρονται ποτέ με παρόμοιο τρόπο. Και το σημαντικότερο, οι άνθρωποι σπανίως αλλάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν τις δημιουργικές δράσεις και χαρίζουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες για την προώθηση των ικανοτήτων σου. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα και θα σου κάνει μια πρόταση με μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες για το μέλλον. Πάρε περισσότερες πληροφορίες πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και δείξε τον ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε κατάφερες να δρομολογήσεις καταστάσεις που παρέμεναν ανεξέλεγκτες εδώ και καιρό. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν οριστικά για το ζώδιό σου και πολύ σύντομα όσα έζησες θα αποτελούν εφιάλτη του παρελθόντος. Μην σκέφτεσαι αρνητικά για το μέλλον που θα φέρει δώρα και ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, κάνε συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ, σε όσα χρειάζεσαι και είναι άδικο να τους παραμελείς. Η κούραση και οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι δεδομένες, αλλά προσπάθησε να βρεις περισσότερο χρόνο για όσους νοιάζονται πραγματικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σήμερα θα έχεις κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο όραμά σου και να οργανώσεις τον τρόπο που θα το πραγματοποιήσεις, η επιτυχία θα έρθει σύντομα και θα έχει διάρκεια. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου, αρκεί να παραμείνεις στον δρόμο που θα επιλέξεις. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει τον ερωτισμό και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι απογοητεύσεις που έζησες σου προσέφεραν εμπειρίες και σου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσεις το πραγματικό πρόσωπο κάθε ανθρώπου στον κύκλο σου. Τώρα μπορείς να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των πραγματικών σου επιθυμιών. Η δικαίωση δεν θα αργήσει πολύ για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φορτίσεις σήμερα τον σύντροφό σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Μίλα του για αυτά που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά δυστυχώς αυτό δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και τη βιασύνη που σε χαρακτηρίζει και δείξε ψυχραιμία όταν μικροεμπόδια φέρνουν προσωρινές καθυστερήσεις. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν με μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους επαγγελματικούς ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όσα το δυνατόν περισσότερα τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις που θα απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούραση σού είναι απαραίτητη – μην την αμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου ακόμη περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτή την περίοδο μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς στα επαγγελματικά σου, αλλά φρόντισε και να τελειώσεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg