ΦΟΒΕΡΟ… Μωρό γεννιέται σχεδόν… στον αέρα, τέσσερις μήνες νωρίτερα!!!! (PHOTOS)

81

 

Ένα μωρό γεννήθηκε τέσσερις μήνες πρόωρα, καθώς η μητέρα του ταξίδευε σε μία υπερατλαντική πτήση! Ταξιδεύοντας από το Παρίσι στο Δουβλίνο, η Τζένυ Ντρέικ, μητέρα του μωρού, ούσα μόλις στην 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, αισθάνθηκε τα νερά της να σπάνε.

Ο αγώνας δρόμου που έγινε καθώς το αεροπλάνο προσγειώνονταν στην πόλη της Ιρλανδίας είχει αποτέλεσμα, καθώς η ευτυχισμένη -πλέον- μητέρα, πρόλαβε να φτάσει στο τοπικό μαιευτήριο μόλις τέσσερα λεπτά πριν γεννήσει το μωρό της.

“Τρομοκρατήθηκα, πίστεψα ότι όλα έχουν τελειώσει και για μένα και για το μωρό μου”, εξομολογείται η ίδια. Τέλος καλό όλα καλά, πάντως, καθώς το μωρό, αν και ήρθε πρόωρα και με αρκετή περιπέτεια στον κόσμο, κατάφερε να επιζήσει ενώ η μητέρα του σκοπεύει να του δώσει το όνομα… “Ireland”, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την χώρα στην οποία ολοκληρώθηκε αίσια αυτό το μικρό θαύμα!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ:

Surprise labour: Baby Zoe Ireland (pictured) was born just four minutes after her mother Jenny Drake arrived at the Rotunda hospital in Dublin, after going into labour on board an American Airlines flight from Paris to North Carolina

Tiny: Although being born after just 25 weeks, weighing just 1lb 8oz, baby girl Zoe Ireland is stable in intensive care at the Dublin hospital 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr