ΧΑΜΟΣ!! Κόβουν διαγωνιζόμενη στο X-Factor και εκείνη γυρνάει να ζητήσει τον λόγο!!! (PHOTOS)

53

Αφορμή για να υπάρξει ένταση ανάμεσα στους κριτές και ιδιαίτερα μεταξύ των Θεοφάνους-Μαραντίνη και Τάμτα, υπήρξε η διαγωνιζόμενη του «X-Factor», Άννια Ελευθεριάδου.

Όπως θα δείτε και στο video, η νεαρή κοπέλα κατά την διάρκεια του Bootcamp δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι κριτές αποφάσισαν πως δεν είναι έτοιμη και την «έκοψαν».

Πώς αντέδρασε η Άννια; Επέστρεψε πίσω και τους ζήτησε τον λόγο, λέγοντας:

«Θα ήθελα να ακούσω την κριτική σας ξανά για σήμερα και να σας παρακαλέσω να το ξανασκεφτείτε αν γίνεται».

Ωστόσο οι κριτές δεν γινόταν να πάρουν πίσω την απόφαση τους, με τον Θοδωρή Μαραντίνη να της απαντά:

«Σε αυτό το επίπεδο, είναι όλοι πολύ καλοί για να έχουν φτάσει εδώ. Αλλά η διαδικασία λέει ότι πρέπει να μπούνε πολύ λιγότεροι στην επόμενη φάση. Πρέπει να κοπούνε κάποιοι καλοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο!» και την Τάμτα να προσθέτει:

«Μην νομίζεις ότι είσαι λιγότερη από κάποιες άλλες που περνάνε. Αλήθεια σου λέω αν του χρόνου είμαστε εδώ, θα σε παρακαλούσα να έρθεις. Μην απογοητευτείς καθόλου. Έχεις μέλλον και πρέπει να παλέψεις γι΄αυτό».

Με το που αποχώρησε η διαγωνιζόμενη, ο Γιώργος Θεοφάνους απευθυνόμενος στους κριτές είπε:

«Θέλει κότσια για να κάνεις αυτό που έκανε το πιτσιρίκι. Να έρθεις πίσω και να ζητήσεις τον λόγο. Μπράβο της όμως. Δεν της απαντήσαμε όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο! Της είπαμε είσαι πολύ καλή και έλα του χρόνου ρε Τάμτα!» με την Πέγκυ Ζήνα να συμφωνεί μαζί του.

Όταν μάλιστα ο Θοδωρής Μαραντίνης του τόνισε πως πρέπει να περάσει ένας συγκεκριμένος αριθμός διαγωνιζομένων, ο Θεοφάνους εκνευρισμένος είπε:

«Λες και μλάμε με το κιλό ρε παιδιά. Για μουσική μιλάμε! Διαφωνώ!»

«Σε αυτό το κομμάτι δεν ήταν τόσο καλή» επέμεινε ο Μαραντίνης, με τον Θεοφάνους φανερά εκνευρισμένος να του λέει:

«Εντάξει Θοδωρή μου».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr