10 πράγματα που δεν τον απασχολούν καθόλου κατά τη διάρκεια του σεξ

69

Κατά τη διάρκεια του σεξ 10 πράγματα δεν απασχολούν τους άντρες.

1. Αν είσαι σούπερ φουλ αποτριχωμένη.

Πραγματικά εκείνη την ώρα δεν τον ενδιαφέρει το να έχεις λίγο χνούδι ή το να έχουν περάσεις μερικές μέρες από την τελευταία φορά που ξυρίστηκες.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα το να εμφανίζεσαι στο κρεβάτι με τη γάμπα του ποδοσφαιριστή. Για την επιστροφή του θάμνου «εκεί κάτω» δεν θα τοποθετηθούμε ακόμα πάντως, το σκεφτόμαστε.

2.Οι ήχοι που βγαίνουν από τον κόλπο σου.

Συμβαίνει, κυρίες και κύριοι. Όλοι το ξέρουμε πια. Κάποιες καμιά φορά γελάμε ακόμα όταν ακούγεται το γνωστό «πρρρρουφ». Αλλά κανένας λόγος για να ντρέπεσαι, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ και το ξέρουν κι εκείνοι.

3.Το να μυρίζει ο κόλπος σου σαν ανθισμένος κήπος την άνοιξη.

Τα γεννητικά σου όργανα έχουν μια φυσική μυρωδιά που είναι επίσης και σούπερ ερεθιστική για τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα, για τη δική του περιοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η καθαριότητα είναι debatable ζήτημα, είναι θέμα σεβασμού απέναντι στο σύντροφό σου.

4. Η κοιλιά / το στήθος / τα μπούτια σου που κουνιούνται.

Το σώμα σου είναι ανθρώπινο και υπάρχουν πάνω του κομμάτια που κουνιούνται εκείνη την ώρα. Είναι μέσα στο παιχνίδι, nobody cares, αλήθεια, συνέχισε αυτό που κάνεις και απόλαυσέ το.

5. Οι γκριμάτσες που κάνεις κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Και μόνο το γεγονός ότι ξέρει πως σε έχει κάνει να τελειώσεις του είναι αρκετό.

6.Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σου.

Άσε που τα μαλλιά μετά το σεξ είναι πολύ ωραία για κάποιο λόγο. Ε; Όχι; Discuss.

7. Το αν φοράς τα πιο σέξι εσώρουχα που σχεδιάστηκαν ποτέ πάνω στη γη.

Εντάξει, το να εμφανιστείς με την ξεχειλωμένη κιλότα της περιόδου δεν βοηθάει ούτε κι εσένα την ίδια να μπεις στην κατάλληλη διάθεση.

Επίσης ένα σέξι εσώρουχο είναι πάντα ερεθιστικό και εκτιμάται. Αλλά γενικά καλό είναι να κρατάς στο μυαλό σου ότι την ώρα του σεξ το εσώρουχό σου είναι εκεί απλά για να φύγει από τη μέση.

8. Αν έχεις ραγάδες.

Ποιες ραγάδες μωρέ; Εδώ προβλέπεται  να γίνει χαμός, ποιος ασχολείται με ραγάδες; Το ίδιο ισχύει και για το σπυράκι που έβγαλες στο μέτωπο και έχεις φαγωθεί από το πρωί.

9. Το αν είσαι φουσκωμένη γιατί έφαγες μπρόκολο το μεσημέρι.

Αν προβλέπεται να κάνεις σεξ καλό είναι να μην αισθάνεσαι ότι η κοιλιά σου κοντεύει να φτάσει απέναντι γιατί αυτό μπορεί να χαλάσει τη δική σου διάθεση αλλά σίγουρα όχι τη δική του. Εκείνος δεν βλέπει καμία διαφορά.

10.Αν σου έχει τρέξει η μάσκαρα.

Κι αυτό σέξι είναι εκείνη την ώρα #trustus.

Πηγή: cosmopolitan.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here