Η Αρετή Κετιμέ μιλάει για την πορεία της στο τραγούδι !!! (PHOTOS+ AUDIO)

121

 

Η  Εκπομπή της Focus music  «Γελάτε γιατί Χανόμαστε» στις 30-3-2016  με τους Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, Όλγα Σταυροπούλου και Ισιδώρα Τούντα, είχε την χαρά να φιλοξενήσει live στο studio την παραδοσιακή λαϊκή τραγουδίστρια Αρετή Κετιμέ και να πραγματοποιηθεί μία άκρως ενδοιαφέρουσα συνέντευξη.

Η αγαπητή σε όλους Αρετή, όπως φάνηκε από τα μηνύματα που κατέκλεισαν το chat,  από το ότι η εκπομπή ακουγόταν και στην Πορτογαλία και από την ευχάριστη εισβολή δύο θαυμαστριών της , απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, μίλησε για την πορεία της στο χώρο του τραγουδιού, του θεάματος, αποκάλυψε μελλοντικά σχέδια καθώς και που μπορεί να την βρεί κάποιος που θα ήθελε να την απολαύσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πραγματικό σκοπό ενός καλλιτέχνη, αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί, για το πως κατάφερε η ίδια να διαχειριστεί όλη την επιτυχία της από μικρή ηλικία χωρίς να διαβρωθεί, αλλά να παραμείνει ένας ακέραιος χαρακτήρας. Μάθαμε ποιες συνεργασίες, έμειναν χαραγμένες στη μνήμη της  και γιατί η συμμετοχή της στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του 2004 την είχε αγχώσει πολύ.

Ακόμα μίλησε για την  Θεατρική παράσταση που εμφανίζεται, για την συνεργασία της με τον Σαντέλ και για την περιοδεία που ετοιμάζει στις Βρυξέλλες στα μέσα Ιουνίου με την Κατερίνα Τσιρίδου.!!!

Τέλος δείτε πως χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της με τρεις λέξεις και αν αυτό ανατράπηκε η όχι την ώρα της εκπομπής.!!!

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg