Ράπερ εμπλέκεται σε μία «βρόμικη» ιστορία με διακίνηση ναρκωτικών και απαγωγή στα Εξάρχεια

59

Γνωστό ράπερ μπλέκει η Ασφάλεια Αττικής σε μια «βρόμικη» ιστορία, που περιλαμβάνει σκηνικό ληστείας, διακίνηση ναρκωτικών και απαγωγή ενός 23χρονου, ο οποίος είχε μεσολαβήσει για την πώληση μεγάλης ποσότητας χασίς σε Ρομά από το Ζεφύρι.

Το όνομα του νεαρού καλλιτέχνη με καταγωγή από την Αφρική συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση και από τις καταθέσεις των συλληφθέντων φέρεται ότι, είναι ο άνθρωπος που κανόνισε την αγοραπωλησία του χασίς σε ραντεβού που κλείστηκε στον λόφο του Στρέφη, στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, ένας 23χρονος περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών μεσολάβησε για λογαριασμό του ράπερ προκείμενου να πωληθούν σε ομάδα Ρομά περίπου δύο κιλά σκανκ αντί του πο-σούτων 10,000 ευρώ. Το ίδιο άτομο ήρθε σε επαφή με τους Ρομά και ανέλαβε να του ς μεταφέρει σε προκαθορισμένο σημείο στον λόφο του Στρέφη, ώστε να γίνει η αγοραπωλησία αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας!

Ο 23χρονος φέρεται ότι είχε πει στους Ρομά ότι το άριστης ποιότητας χασίς θα τους το έδιναν Αλβανοί που το είχαν εισαγάγει από το εξωτερικό! Ομως στο σημείο του ραντεβού αντί για Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών εμφανίστηκαν τρία άτομα, μεκουκούλες, τα οποία πυροβόλησα στον αέρα για εκφοβισμό, ξυλοκοπήσαν τους Ρομά και τον 23χρονο, και άρπαξαν τα 10.000 ευρώ! Ρομά θεώρησαν ότι ο 23χρονος είχε σχέση με το περιστατικό της ληστείας, με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν και στη συνέχεια να τον επιβιβάσουν σε ένα βαν και να τον μεταφέρουν σε σπίτι στο Ζεφύρι, όπου τον κράτησαν φυλακισμένο δύο ημέρες! Επειτα άρχισε ένα τηλεφωνικό μπαράζ σε φί¬λους και συγγενείς του 23χρονου. Ο «όμηρος» εκλιπαρούσε να πα-ραδώσουν στην ομάδα των Ρομά το χρηματικό ποσό προκειμένου να τον απελευθερώσει. Σε αυτό το σημείο στο «παιχνίδι» μπήκε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με ειδικούς διαπραγματευτές, οι οποίοι καθοδηγούσαν τον πατέρα του νεαρού.

Τελικά, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας των Ρομά δέχτηκε να συναντηθεί με τον πατέρα του κοντά στο πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, προκειμένου να του δώσει 1.400 ευρώ και έτσι οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here