4χρονη Άννυ: Τη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας!

79

 

 

– Ο 27χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του, αλλά το πτώμα της δεν έχει βρεθεί ακόμα
– Η 4χρονη Άννυ είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου
– Η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα, μετά την κατάθεση που έδωσε ο φίλος του στη Βουλγαρία
– Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε δείγμα αίματος στο σπίτι του επί της Μιχαήλ Βόδα
– Δικηγόρος γονέων στο NewsIt: “Θέλω να βάλω τα κλάματα. Πηγαίνω να μιλήσω με τη μητέρα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει”

Με τις χειρότερες αποκαλύψεις λύθηκε το μυστήριο εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα!

Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του.
Καταλυτικό ρόλο στην πορεία των ερευνών έχει παίξει η κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι έιχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε ‘”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά στις αρχές: “Τους ρώτησα για το παιδί και μου είπαν ότι μάλλον έχει πεθάνει”!

Η παραπάνω κατάθεση σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα οδήγησαν στη σύλληψη του πατέρα.

Η πρώτη αντίδραση στο NewsIt του δικηγόρου, Σταύρου Γεωργίοιυ, που είχε αναλάβει τους γονείς ήταν “Θέλω να βάλω τα κλάματα. Πηγαίνω να μιλήσω με τη μητέρα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here