Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής “Special Olympic Hellas” στο “Cosmogym 2016” 23-6-2016

235

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής των “Special Olympics Hellas” , θα διεξαχθούν την Πέμπτη 23 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 10.00πμ στο Κλειστό γήπεδο Πυγμαχίας “Γεώργιος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι, στα πλαίσια της διοργάνωσης “Cosmogym 2016”,  στους οποίους είναι και Αφιερωμένη καθώς επίσης και το “Step To The Art”.  Το ομαδικό πρόγραμμα μαζί με τις αθλήτριες από τη σχολή χορού της Πηγής Πεφάνη θα παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 17.30. Κριτές των αγώνων θα είναι η κ. Έφη Πανταζίδου και οι Ολυμπιονίκες Κλέλια και η Άννυ Πανταζή. Και οι τρεις είναι διαπιστευμένες από τα Special Olympics International. Το ασκησιολόγιο καθώς και οι μουσικές ρουτίνες των προγραμμάτων που θα παρουσιάσουν οι αθλήτριες βασίζονται στους επίσημους κανονισμούς των Special Olympics. Οι αθλήτριες των Special Olympics θ’ αγωνιστούν στο στεφάνι, την κορδέλα, τις κορύνες και την μπάλα.

Θα Είμαστε Όλοι Εκεί να Χειροκροτήσουμε όλα τα παιδιά. Καλή Επιτυχία !!!

Special Olympics Hellas Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής

 

Αφιερωμένο στα Special Olympics Hellas είναι το Cosmogym 2016 που θα διεξαχθεί στις 21-26 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γεώργιος Στεφανόπουλος”, στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα του Cosmogym 2016 έχουν ενταχθεί και οι Πανελλήνιοι Αγώνες ρυθμικής γυμναστικής των Special Olympics, στους οποίους θα λάβουν μέρος 20 αθλήτριες από τα προπονητικά προγράμματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική εμφάνιση των αθλητριών Special Olympics στο φετινό Cosmogym. Εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα τα Special Olympics ετοιμάζουν και μια ξεχωριστή παρουσία στο πλαίσιο του προγράμματος Unified, με τη συμμετοχή και αθλητριών χωρίς διανοητική αναπηρία από τη σχολή χορού της Πηγής Πεφάνη, συντονίστριας του αθλήματος των Special Olympics. Σε όλα τα προγράμματα των Special Olympics οι προπονητές είναι εθελοντές – καθηγητές φυσικής αγωγής.

 

“Special Olympics Hellas” Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής φιλοξενούνται στο “Cosmogym 2016”

‘’

Τα Special Olympics Hellas -για μια ακόμη φορά- επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά την οργανωτική επιτροπή του Cosmogym και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Συμεών Σκουτέρη για την άμεση και ευγενική του ανταπόκριση στην πρόταση μας να ενταχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες
ρυθμικής γυμναστικής Special Olympics στη φετινή διοργάνωση του Cosmogym. Οι αθλήτριές μας ήδη περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία τις ημέρες, κατά την οποία θα παρουσιάσουν και μόνες τους, αλλά και μαζί με άλλες αθλήτριες τ’ αποτελέσματα των συστηματικών προπονήσεών τους μπροστά στο κοινό που είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστεί’’, δήλωσε ο πρέσβης ε.τ Διονύσιος Κοδέλλας, πρόεδρος των Special Olympics Hellas.

“Η φετινή διοργάνωση του Cosmogym 2016 είναι αφιερωμένη στα Special Olympics Hellas σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελούν για τα άτομα με διανοητική αναπηρία. Προσβλέπουμε σε συνέχιση της θερμής και στενής συνεργασίας μας και στο μέλλον ’’, τόνισε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Cosmogym 2016 κ. Συμεών Σκουτέρης.

‘’Η διοργάνωση φιλοξενεί τους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics ρυθμικής γυμναστικής και δίνει τη δυνατότητα στις αθλήτριές μας ν’ αγωνιστούν μπροστά στο κοινό που θα κατακλύσει το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου επιτυγχάνοντας μέσα από αυτές τη συνύπαρξη, την ένταξη και την κοινωνικοποίησή τους’’, υποστήριξε η διευθύντρια των Special Olympics Hellas κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg