46χρονη έγινε μαμά και γιαγιά ταυτόχρονα!!! (PHOTOS)

275

Αποτελεί μια από τις όχι και τόσο συχνές περιπτώσεις όπου μαμά και κόρη είναι έγκυες ακριβώς την ίδια περίοδο και γεννούν με λίγες μέρες διαφορά.

Ο λόγος για την 46χρονη Pam Berners από το Μίσιγκαν η οποία μέσα σε 12 μέρες έγινε μητέρα, αλλά και γιαγιά! Ανακάλυψε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ότι είναι έγκυος 3 μέρες πριν την ανακοίνωση της 21χρονης κόρης της Morgan ότι περιμένει κι εκείνη παιδί.

Η Pam γέννησε τη μικρή της κόρη, Samantha, στις 21 Ιουλίου του προηγούμενου έτους και 12 μέρες αργότερα έγινε γιαγιά αφού τότε γέννησε και η πρώτη κόρη της. Έτσι η μικρή Samantha είναι τυπικά θεία του Jace που ήρθε στη ζωή λίγες μέρες αργότερα. Η Pam ανακάλυψε ότι είναι έγκυος το Νοέμβριο του 2014, αφού προσπαθούσε με το σύζυγό της να κάνει ένα παιδί για περίπου 6 μήνες. Λόγω της ηλικίας της, ωστόσο, θεωρούσε ότι μπορεί να μην τα καταφέρει. Αρχικά η 46χρονη κράτησε την εγκυμοσύνη μυστική από τα υπόλοιπα 7 παιδιά της μέχρι ο γιατρός να επιβεβαιώσει ότι το μωρό ήταν υγιές.

«Λόγω της ηλικίας μου, δεν το είχαμε πει σε κάποιον άλλον», εξήγησε και πρόσθεσε: «δεν ήθελα να δώσω στα παιδιά μου ελπίδες και στη συνέχεια να συμβεί κάτι, οπότε σκεφτήκαμε να περιμένουμε έως ότου περάσει το πρώτο τρίμηνο».

Όταν η κόρη της, της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, σοκαρίστηκε, αλλά ήταν απόλυτα έτοιμη να στηρίξει την απόφασή της να αποκτήσει παιδί σε μικρή ηλικία. Ωστόσο η 21χρονη τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης δεν είχε ιδέα ότι εκτός από παιδί θα περίμενε και αδερφάκι. Μιλώντας στην βρετανική Mail, η 46χρονη δήλωσε ότι το να είναι έγκυος μαζί με την κόρη της ήταν μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ και ότι δέθηκαν ακόμη περισσότερο. Μοιράζονταν τις ίδιες καταστάσεις και συζητούσαν για τα ίδια θέματα που τις απασχολούσαν. Επίσης όπως είπε η μητέρα, η κόρη της, της υπενθύμιζε πόσο συναρπαστική περίοδος ήταν αυτή που διένυαν, καθώς η ίδια έχοντας πολλές δουλειές και τη φροντίδα των υπόλοιπων παιδιών, το ξεχνούσε.

Ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται, υπήρχαν άνθρωποι που κατέκρινα αυτήν την κατάσταση, αλλά η 46χρονη Pam δεν άφηνε κανένα σχόλιο να την αγγίξει και να την επηρεάσει. Τα δύο μωρά τώρα είναι αχώριστα, όπως και οι μαμάδες τους, ενώ πολλές φορές τα έχουν περάσει ακόμη και για δίδυμα…

gen6

gen5gen2gen3gen4gen1gen7

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

newsbeast.gr