5χρονος πέθανε στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη

69

Συγκλονίζει η σπαρακτική ιστορία που μοιράστηκε ο “Άγιος Βασίλης” Eric Schmitt-Matzen για έναν 5χρονο που πέθανε στην αγκαλιά του.

Ήταν πριν από λίγες εβδομάδες που ο Eric Schmitt-Matzen δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια γνωστή του νοσοκόμα σε τοπικό νοσοκομείο στο Knoxville, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Του είπε ότι υπήρχε ένα πολύ άρρωστο αγοράκι που ήθελε να δει τον Άγιο Βασίλη.

“Επιτρέψτε μου μόνο να αλλάξω τα ρούχα μου” της εξήγησα γιατί είχα μόλις γυρίσει από τη δουλειά. “Δεν υπάρχει χρόνος για αυτό. Φορέστε μόνο τις τιράντες σας και ελάτε τώρα” του απάντησε από την άλλη άκρη της γραμμής.

Ο Eric Schmitt-Matzen κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο μέσα σε 15 λεπτά όπου τον υποδέχτηκε η μητέρα του 5χρονου. “Είχε αγοράσει ένα παιχνίδι και ήθελε να του το δώσω. Εκτίμησα την κατάσταση και είπα σε όλους πως αν πιστεύουν ότι δεν αντέχουν να μείνουν έξω από το δωμάτιο. “Αν σας δω να κλαίτε, θα λυγίσω και δεν θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου”. Η οικογένεια του 5χρονου επέλεξε να παρακολουθεί από το παράθυρο της μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

“Όταν μπήκα μέσα, ήταν ξαπλωμένος και έμοιαζε έτοιμος να κοιμηθεί. Κάθισα στο κρεβάτι και τον ρώτησα: “Τι είναι αυτό που ακούω ότι θα χάσεις τα Χριστούγεννα; Δεν μπορείς να χάσεις τα Χριστούγεννα! Είσαι το νούμερο 1 ξωτικό μου! Με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε “είμαι;”. Του απάντησα “βέβαια”. Του έδωσα το δώρο του που ίσα που μπορούσε να το ανοίξει. Όταν είδε τι είχε μέσα χαμογέλασε και ξάπλωσε ξανά.

“Λένε ότι θα πεθάνω. Πώς μπορώ να πω όταν φτάσω εκεί που θα πάω;” Του ζήτησα αν μπορεί να μου κάνει μια μεγάλη. “Όταν φτάσεις εκεί να τους πεις πως είσαι το νούμερο 1 ξωτικό του Άγιου Βασίλη και ξέρω πως θα σε αφήσουν να περάσεις”. Τότε με αγκάλιασε και με ρώτησε αν μπορώ να τον βοηθήσω. Τον αγκάλιασα και πριν προλάβω να πω τίποτα πέθανε. Τον κρατούσα αγκαλιά και όλοι έξω από το δωμάτιο συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί. Η μητέρα του έτρεξε μέσα. Φώναζε “όχι, όχι, όχι ακόμα!”. Της έδωσα τον γιο της και έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

“Μετά από αυτό πέρασε πολύ δύσκολα. Μου πήρε μέρες να σταματήσω να κλαίω και να σταματήσω να το σκέφτομαι. Μετά από εβδομάδες κατάφερα να υποδυθώ τον Άγιο Βασίλη άλλη μια φορά. “Όταν είδα όλα αυτά τα παιδιά να γελάνε συνειδητοποίησαν τον ρόλο που πρέπει να παίξω και για εκείνα και για μένα”.

Πηγή: TheLadBible

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg