7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ταύρο, το πιο γοητευτικό κι αφόρητα ποθητό ζώδιο!

50

Ποιο είναι το φετίχ του Ταύρου; Πόσο εύκολο είναι για έναν Ταύρο να αλλάξει τις συνήθειες του; Τι πρέπει να περιμένεις από εκείνον και τι σε κάνει να τον λατρεύεις μέχρι αηδίας!

Με μια λέξη: Αφοσιωμένος!

Δεν τον κουνάς από αυτό ή αυτόν, που είναι ταγμένος να αγαπάει. Τέλος!

Το μότο του: Μην μιλάς, δείξε μου!

Ωραία τα λόγια σου και με χόρτασαν. Από πράξεις όμως, πως τα πας, για να αρχίσουμε να μιλάμε σοβαρά;

Η Αδυναμία του: Το πείσμα του

My way or the high way! Ότι θέλω, όπως το θέλω, όποτε το θέλω. Οτιδήποτε άλλο, να πάει στα κομμάτια!

Το Φετίχ του: Τα ωραία ρούχα, αυτοκίνητα, αξεσουάρ...

Διαθέτει και γούστο και ακριβά γούστα. Η πολυτέλεια για έναν Ταύρο, δεν είναι αυτοσκοπός, η ποιότητα όμως, είναι!

Το Δυνατό του Σημείο: Αξιοπιστία!

Θα βάλει πλάτη στα δύσκολα, θα είναι εκεί και στα εύκολα, αλλά σε αυτά, όλοι θα είναι. Ο Ταύρος δείχνει την κράση του, όταν θα πρέπει να σε τραβήξει στην ανηφόρα. Respect…

Απεχθάνεται: Την αλλαγή

Ο Ταύρος σιχαίνεται τις αλλαγές στην ζωή του: αυτό είναι και καλό και κακό. Μένει πιστός σε πρόσωπα, πράγματα, συνήθειες, αλλά από την άλλη, δεν έχει καλή προσαρμοστικότητα σε νέες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί επώδυνο, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν…

Λατρεύει: Το φαγητό!

Δεν είναι μυστικό, ούτε δύσκολο να το μαντέψει κανείς! Ο Ταύρος αισθάνεται την ηδονή να περνάει από τον λαιμό (σημείο του σώματος που κυβερνά, ως ζώδιο), κι άρα, το φαγητό για εκείνον, είναι μια από τις… πολλές απολαύσεις που προσφέρει τούτη η ζωή!
Στο τέλος της ημέρας ο Ταύρος είναι:… άκρως γοητευτικός, σέξι, ανυπόφορα ακαταμάχητος!

Πιθανότητες να αντισταθείς: 0. Πιθανότητες να ξελογιαστείς: άπειρες. Πιθανότητες να καταφέρεις να χειριστείς έναν Ταύρο ή μια Ταυρίνα: 50-50. Να θυμάσαι ότι ο Ταύρος δεν είναι παιχνιδάκι, δεν είναι καλόβολο παιδάκι που θα το πας από εδώ εκεί, που θα βάλεις μια φωνή και θα του κοπεί η ανάσα. Αντίθετα, είναι άνθρωπος με αξιοπρέπεια, συγκρότηση, εκτόπισμα, τόσο συμπαγής, που θα σου αφήσει ελάχιστα περιθώρια να τον διαμορφώσεις όπως θέλεις. Είναι όμως, αβάσταστα σέξι και θελκτικός. Αν μπορείς… προσπέρασε τον! Αμ, δε!

astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg