Αρχική Media ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπόμπιρας των Ηλιάδη-Γκέντζογλου στην ΠΡΟΒΑ για τα βαφτίσια του!!! (PHOTO)

ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπόμπιρας των Ηλιάδη-Γκέντζογλου στην ΠΡΟΒΑ για τα βαφτίσια του!!! (PHOTO)

98

 

 

 

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτό το διάστημα η Αγγελική Ηλιάδη, καθώς ετοιμάζεται για την βάφτιση του γιου της Βασίλη, ενώ δεν αποκλείεται (όπως η ίδια έχει δηλώσει), να κάνει την ίδια μέρα και τον γάμο της με τον Σάββα Γκέντσογλου!

 


Το Μυστήριο θα γίνει στις 20 Ιουνίου, ωστόσο ο τόπος και η ώρα παραμένουν… μυστικό, καθώς επιθυμία τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ποδοσφαιριστή, είναι η βάφτιση να τελεστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί η Αγγελική να κρατά.. απόρρητες αυτές τις πληροφορίες, ωστόσο μέσω Instagram μοιράστηκε με τους followers της τα βαφτιστικά ρουχαλάκια που θα φορά ο γιος της Βασίλης, ο οποίος τον Ιούλιο θα γίνει ενός έτους.

Το τρυφερό στιγμιότυπο, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια, αφού ο μικρούλης είναι… αξιαγάπητος.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ