
Τι θα δούμε στο νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού;
Κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους για καιρό. Και μάλιστα κάποια «δυνατά» μυστικά μπόρεσαν να τα προφυλάξουν από διαρροές. Ήρθε όμως η ώρα να αρχίσουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα που θα πάρουν θέση στο νέο πρόγραμμα του Mega.
Στην απογευματινή ζώνη θα προβάλλεται και η κυπριακή σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» που μετέδωσε το Mega Κύπρου 2014-15, σε σενάριο Κώστα Βαζάκα, με τους Μέμο Μπεγνή, Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππο Σοφιανό, Έμιλυ Κολιανδρή ενώ κανονικά συνεχίζει να «μαγειρεύει» στο πλατό ο Άκης Πετρετζίκης με το «Κάν’ το όπως ο Ακης» και γκεστ κάποιους σεφ.
Ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «Parking» θα προβάλλεται στο prime time με ζευγάρια που θα προσπαθούν μέσα από εμπόδια να παρκάρουν αυτοκίνητα.
Το κανάλι συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και γι’ αυτό ετοιμάζει τρεις νέες κωμικές ελληνικές σειρές. Μία με θεματολογία από τις παλιές ελληνικές ταινίες σε επιμέλεια Λευτέρη Παπαπέτρου, τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου», με τους Αθηνά Οικονομάκου, Μάκη Παπαδημητρίου και Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη «Ρώσικη κουζίνα», η οποία πραγματεύεται τη ζωή ενός μεγάλου σεφ.
Επίσης επανέρχεται το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη. Το Σαββατοκύριακο το κανάλι αποφασίζει να επενδύσει στην πρωινή ζώνη με ένα γυναικείο μαγκαζίνο με την Τζένη Μπαλατσινού η οποία έχει και την ευθύνη του περιεχομένου, ενώ με νέα επεισόδια επιστρέφει η εκπομπή «My life» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας










