
Ένα μοναδικό θέαμα περίμενε τις εκατοντάδες κόσμου που παρά το τσουχτερό βρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων που για πρώτη φορά έγιναν στο Θησείο.
Οι εκδηλώσεις των οποίων την επιμέλεια είχε ο Φωκάς Ευαγγελινός έγιναν κάτω από την Ακρόπολη, με τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου να «σφύζει» από κόσμο.
Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης, απόλαυσαν τους Sugahspank! & The Swing Shoes Athens μαζί με χορευτές των Athens Swing Cats, συγκροτήματα Swing και ζευγάρια χορού σε φιγούρες του Lindy hop, της αυθεντικής jazz του Μεσοπολέμου και του Burlesque. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ 15’ πριν το τέλος του 2015, στη σκηνή ανέβηκε η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Ανδρέα Τσελίκα.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης ανέβηκε στη σκηνή, λίγο πριν τις 12 και με τη λήξη της αντίστροφης μέτρησης και την έλευση του 2016, ο αττικός ουρανός γέμισε με βεγγαλικά.
Η εικόνα της Ακρόπολης με τον φωτισμένο ουρανό μόνο με έργο τέχνης μπορεί να συγκριθεί, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.


Με την αλλαγή του χρόνου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέβηκε στη μεγάλη σκηνή σε μία μοναδική σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και η μαγική βραδιά τελείωσε τις…πρώτες πρωινές ώρες.




Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας










