
Έγινε το talk of the town. Γιατί η Κορομηλά αγνόησε επιδεικτικά την Παπαδημητρίου; Μια άτυχη στιγμή ή υπάρχει κάτι περισσότερο;
Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες αλλά όποτε γίνονται τραβά σαν μαγνήτης τα φλας. Και ο φωτογραφικός φακός την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Φυσικά σε μια σταρ όπως είναι η Ρούλα Κορομηλά οποιαδήποτε κίνηση γίνεται θέμα. Πόσω μάλλον όταν όχι μόνο δεν είπε ένα τυπικό “γεια” αλλά γύρισε την πλάτη της στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, κάνοντας όλους όσοι βρίσκονταν κοντά τους να μείνουν με ανοιχτό το στόμα.
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έγινε η πρεμιέρα της παράστασης “Αναμείνατε στο ακουστικό σας” στο θέατρο “Ακάδημος”. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Αργύρης Αγγέλου και η Ρούλα δεν θα ήθελε να λείπει από το πλευρό του κολλητού της φίλου. Μπαίνει με βιαστικά βήματα στο θέατρο, προφανώς για να αποφύγει τα πολλά “κλικ” αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έχοντας πίσω της τον Φώτη Σεργουλόπουλο, και πριν κατέβει τα σκαλιά την σταματά ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος εκείνη την ώρα συζητά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Κορομηλά κοντοστέκεται, αγκαλιάζει και φιλά σταυρωτά τον μουσικοσυνθέτη και ενώ η Ντορέττα είναι ακριβώς δίπλα, την αγνοεί επιδεικτικά, γυρίζει την πλάτη της και προχωρά στο εσωτερικό του θεάτρου ενώ η Παπαδημητρίου δείχνει αποσβολωμένη. Η απόλυτη αμηχανία. Πέρασε ώρα για να συνειδητοποιήσουν οι παρευρισκόμενοι τι είχε συμβεί αλλά και το λόγο που η Ρούλα δεν μίλησε καθόλου στην παρουσιάστρια και ηθοποιό.
Δεν το… χώνεψε
Βέβαια, όλες οι πλευρές προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι δεν πρόσεξε η μία την άλλη, αν και βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην έναρξη της εκπομπής της την περασμένη Τρίτη 10 Νοεμβρίου, όπου είπε ότι δεν είχε προσέξει τη Ρούλα στην αρχή, αν και βρέθηκαν δίπλα-δίπλα. «Το ύφος μου είναι τέτοιο από αυτό που μου έλεγε ο Γιώργος Θεοφάνους, τη Ρούλα μετά την είδα», είπε και όποιος το πίστεψε… το πίστεψε.
Πάντως οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι το συμβάν δεν ήταν και τόσο τυχαίο όσο θέλουν ορισμένοι να παρουσιάσουν. Σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή, η Ρούλα δεν έχει “χωνέψει” το κόψιμο του κολλητού της Αργύρη Αγγέλου από την πρωινή εκπομπή του MEGA και θεωρεί υπαίτια την Ντορέττα. Ο ηθοποιός ήταν από τους βασικούς υποψηφίους για να βρίσκεται στο πλευρό της Παπαδημητρίου στα “Καλημερούδια”. Οι συζητήσεις ήταν, μάλιστα, τόσο προχωρημένες που όλοι πίστεψαν ότι απλώς και μόνο ήταν θέμα ημερών για να κλείσει το deal. Άλλωστε ο Αργύρης και η Ντορέττα είχαν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή τους θητεία στο “Dancing with the stars”, εκείνη ως διαγωνιζόμενη και εκείνος στο backstage του σόου.
Όμως, εντελώς ξαφνικά, ο Αγγέλου “κόπηκε” από τη συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς να γίνει ποτέ γνωστός ο λόγος. Λογικό ήταν όλες οι… υποψίες για το “όχι” στον ηθοποιό να πέσουν πάνω στην Ντορέττα που έκανε και τις τελικές επιλογές. Σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες, το γεγονός ότι ο Αγγέλου και η Παπαδημητρίου μετά την παράσταση απέφυγαν να έρθουν κοντά ενισχύει την παραπάνω άποψη.
Βέβαια, οι περισσότεροι επιμένουν ότι ήταν μια άτυχη στιγμή και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε η Ρούλα και η Ντορέττα ανέκαθεν είχαν καλές σχέσεις. Επιμένουν ότι η βιασύνη της Κορομηλά, που έδειχνε ότι ήθελε να αποφύγει τα φλας αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ήταν η αιτία για να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.
Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας
athensmagazine.gr










