Αχαρναϊκός Μαραθώνιος Αγάπης για επιχειρήσεις

410

Ο όμιλος Focus Media Group σκεπτόμενος και αφουγκραζόμενος τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε ως κοινωνία αλλά και με τις ημέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, συνδιοργανώνει ‘’μαραθώνιο’’ αγάπης και αλληλεγγύης προς οικογένειες του δήμου Αχαρνών που το έχουν ανάγκη αλλά και με παράλληλο στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς . δείτε αναλυτικά για τον Μαραθώνιο εδώ

Ως  επιχείρηση θα ήταν σπουδαία βοήθεια και κίνηση εάν μπορείτε  να προβείτε σε δωρεά προϊόντων / υπηρεσιών (έστω και κάτι μικρό, για κάποιους είναι μεγάλο) .

Επιπλέον και προς ενίσχυση των επιχειρήσεων Αχαρνών  που θα συμμετέχουν στον Μαραθώνιο Αγάπης, θα τους δίνουμε ένα μπλοκ δωροεπιταγών ώστε οι πελάτες τους και όχι μόνο , να μπορούν να προαγοράζουν ( σε αξία ) προϊόντα / υπηρεσίες της επιχείρησης . Ταυτόχρονα όλες οι επιχειρήσεις θα είναι αναρτημένες στις  ηλεκτρονικές σελίδες  της Focus Web Tv και σε όλα τα social media . Παράλληλα θα δοθεί σε κάθε κατάστημα μία αφίσα ( δείτε εδώ )

δείγμα δωροεπιταγής 

Επιπρόσθετα θα γίνεται και αναφορά σε όλες τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές της που θα γίνουν για το σκοπό αυτό , προτρέποντας τους ακροατές και τηλεθεατές να πάνε στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις να προαγοράσουν δωροεπιταγές .

Σημαντικό:  Σε κάθε δωρεά σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με e-mail προκειμένου να ανακοινώνεται στις εκπομπές που θα τρέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του ‘’Μαραθωνίου Αγάπης’’ ώστε το κοινό να ενημερωθεί άμεσα για την προσφορά της εταιρείας.

Φυσικά εάν το επιθυμείτε μπορεί να γίνεται αναφορά της επιχείρησης χωρίς να δίνεται στην δημοσιότητα  ο αριθμός και το είδος των προϊόντων που δώρισε.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε απορία ή διευκρίνιση.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 28 36 758

E-mail: press@tvf.gr

Μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook: focus web tv και focus στις Αχαρνές

 

 

 

 

 

.