Αχαρνές : Λεωφόρος Ιωνίας, επιτομή του αρπακόλλα και έκτρωμα

1627

Εγκληματικές παραλήψεις και ατέλειες

Λεωφόρος “Ειρωνείας” 2018!

Άθλια εικόνα παρουσιάζει το πολυδιαφημισμένο έργο της Δημοτικής Αρχής για την Λεωφόρο Ιωνίας.

Επικίνδυνες “παγίδες” για τους πολίτες

Μόλις έσβησαν τα φώτα παράδοσης της Λεωφόρου Ιωνίας, φάνηκαν τα πολλά προβλήματα που προκαλούν ερωτήματα και αγανάκτηση στους πολίτες οι οποίοι την διέρχονται καθημερινά.

Οι διαγραμμίσεις για τους πεζούς δεν υπάρχουν!

Αν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Παναγιώτης Πολυμενέας είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό σε εκπομπή του Focus ότι θα τοποθετηθεί φωτισμός και θα υπάρξουν διαγραμμίσεις στην νησίδα στην οποία θα φυτευτεί γκαζόν ώστε να περνούν με ασφάλεια οι πεζοί, τελικά δεν έγινε τίποτα!

Πλήρης εγκατάλειψη της Λ. Ιωνίας

Έμειναν μόνο τα λόγια, οι κίνδυνοι και η αγανάκτηση των πολιτών!

Πέτρες αντί για γκαζόν στη νησίδα

Το tvf.gr  επανήλθε στο θέμα της λεωφόρου Ιωνίας και μίλησε με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αχαρνών, πολιτικό μηχανικό, Στέργιο Πεδιαδίτη.

Η…σύγχρονη εικόνα του αστικού κόμβου

«Ο κάθε πολίτης μπορεί να δει και να κρίνει το έργο που δόθηκε από τον δήμο. Μόνο σύγχρονο και ασφαλές δεν είναι! Στα τέλη του 2013 είχε αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς δρόμου. Αυτός θα είχε μεγάλο πλάτος, με φαρδιές νησίδες πλάτους  9 μέτρων, με φύτευση πρασίνου, ειδικές εσοχές για τη στάση των λεωφορείων, παρκινγκ για τα καταστήματα ακόμα και για ποδηλατόδρομο.Τίποτα από αυτά όμως δεν έγινε!’’

Σκουπιδότοποι είναι οι εσοχές πάρκινγκ

Κινδυνεύουν και οι μαθητές από τις προχειρότητες

Χωρίς πεζοδρόμια και διαβάσεις

Για το θέμα των πεζοδρομίων και της διαγράμμισης των διαβάσεων που  τα…ξέχασαν, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πεζών ο κ. Πεδιαδίτης  είναι καταπέλτης:
Ο σχεδιασμός είναι απαράδεκτος και εγκληματικός! Χωρίς πεζοδρόμια και χωρίς διαγραμμίσεις, ειδικά έξω από το 7ο Δημοτικό σχολείο, είναι θέμα χρόνου να συμβεί δυστύχημα. Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο δήμαρχος!”

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο

Στο σημείο αυτό ο κ. Πεδιαδίτης ξέσπασε “Αυτό που κατασκευάστηκε είναι ένα έκτρωμα! Όλα έγιναν γρήγορα και πρόχειρα για να πει ο δήμαρχος ότι παρέδωσε το έργο. Θεωρώ παράνομη την κατασκευή! Δεν γνωρίζω που έχει πάει το κονδύλι από την Περιφέρεια, για ένα έργο που είναι ημιτελές. Αν γνώριζα θα είχα πάει στον Εισαγγελέα!”

Ήδη δημιουργήθηκαν λακκούβες στο οδόστρωμα