Αγωνία για το Βαλάντη: Έχει όγκο στο νεφρό !

367

Μπαίνει στο χειρουργείο

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαλάντης ο οποίος εντελώς τυχαία ανακάλυψε ότι έχει όγκο στο νεφρό! 

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν ο Βαλάντης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της,  της αποκάλυψε ότι μπαίνει μεθαύριο στο νοσοκομείο γιατί οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει όγκο στο νεφρό!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του όταν ο τραγουδιστής καθώς κάποιες ιατρικές εξετάσεις που έκανε για να πάρει μέρος στο “Nomads, έδειξαν το πρόβλημα υγείας ώστε να μπορέσει να αντιμετωπισθεί έγκαιρα.

Ο ίδιος περιέγραψε την δύσκολη στιγμή όπου η γιατρός βλέποντας τις εξετάσεις έπρεπε να του ανακοινώσει το δυσάρεστο νέο.

«Πήγα να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν πέντε ώρες, είπε ο Βαλάντης. Πέρασα απ’ όλους τους γιατρούς και όταν ήρθε η ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, στομάχου και νεφρών, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο είχε κολλήσει σε ένα σημείο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Φεύγοντας είπα στη γιατρό του ΑΝΤ1, που θα είναι και στο παιχνίδι, ότι ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο κάτι βρήκε. Κοίταξέ το, σε παρακαλώ».

Ο τραγουδιστής συνεχίζοντας την αφήγησή του ,είπε πως μιάμιση ώρα μετά ο γιατρός του ΑΝΤ1 του ανακοίνωσε πως αν δεν βεβαιωθούν περί τίνος πρόκειται δεν θα πάει στο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα η επιβεβαίωση του γιατρού ότι πρόκειται για έναν μικρό όγκο στο νεφρό έκανε τον τραγουδιστή να τρομοκρατηθεί.

Προσπάθησε όμως να ξαναβρεί την ψυχραιμία του ώστε να αντιμετωπίσει το δύσκολο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών και πρόκειται μεθαύριο να μπει στο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί το ογκίδιο. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει την θεραπευτική αγωγή που θα του υποδειχθεί.

Από την στιγμή που ο τραγουδιστής έκανε αυτή την αποκάλυψη ,το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπά από φίλους και θαυμάστριες που ήθελαν να του πουν έναν καλό λόγο και να του δώσουν δύναμη.  Οι ευχές όλων και η αγάπη τον συνοδεύουν για γρήγορα περαστικά.