Άγρια επίθεση κατά αστυνομικών στην Πειραιώς

184

Μαχαιροβγάλτης που αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο ένας από τους δράστες

Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην οδό Πειραιώς. Οι άνδρες ενός περιπολικού σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο καθώς κινούνταν περίεργα και με τη μουσική στη διαπασών. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο άρχισαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.

Το πλήρωμα του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις και όταν έφτασαν στο σημείο περισσότεροι αστυνομικοί οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έξι άτομα. Αποδείχθηκε μάλιστα ότι ο ένας από αυτούς είναι παλιός τους…γνώριμος καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση με μαχαίρι εναντίον Πακιστανού. Ο δράστης μάλιστα είχε καταδικαστεί, αλλά είναι πλέον ελεύθερος εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου.

Το απίστευτο είναι μάλιστα ότι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι ενώ οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση δεν μπορούσαν να ενημερώσουν το κέντρο, καθώς ήταν αδύνατη η επικοινωνία μέσω ασυρμάτου.

 

 

ΠΗΓΗ:newsit.gr